Zomersluiting 2017

Geachte bezoekers,

In verband met de zomersluiting is Jeugdland Hoofddorp gesloten van

Maandag 31 juli  t/m donderdag 24 augustus 2017.

Vanaf vrijdag 25 augustus is iedereen weer om 10:00 uur welkom om te komen ravotten op Jeugdland!

LET OP: op dinsdag 29 augustus zijn we gesloten

Prettige vakantie!

Team Jeugdland

Kamperen op Jeugdland Hoofddorp

De laatste dag voor de vakantiesluiting gaan we van vrijdag 28 juli op zaterdag 29 juli een nachtje kamperen.

Lijkt het je ook leuk om in je eigen tent buiten te overnachten? Wacht dan niet te lang met aanmelden! Er is plaats voor 20 kampeerders. Aanmelden kan bij de balie van Jeugdland.

De kosten zijn €7,00

Hierbij is het eten inbegrepen, de snack bij het kampvuur en het ontbijt.

Korting op de Jaarkaart

Per 1 juli 2017 wordt de huidige jaarkaart €5,00 goedkoper. Dit betekent dat de nieuwe prijs €25+€5 voor de bouwkaart is. Deze pas is geldig tot 1 juli 2018.

Schaf hem op tijd aan want er staat nog veel zomers speelplezier op de stoep!

Domino’s Pizza trakteert!

Een pedagogisch verantwoorde snack is het natuurlijk niet, maar wat hebben alle kinderen op zaterdag 20 mei smakelijk genoten van de pizzapunten die Domino’s in extra grote slides langsbracht! Dit initiatief is ontstaan vanuit Domino’s Pizza Floriande/ Hoofddorp, die graag maatschappelijk betrokkenheid toont en ook graag naamsbekendheid wilt opbouwen voor Jeugdland. Daarom is er een duurzame samenwerking ontstaan waarvan zowel Jeugdland als Domino’s Pizza beter van denkt te worden.

Tijdens de eerste week van de zomervakantie (24 t/m 29 juli) is het ook de Domino’s Pizza week met veel pizza activiteiten! Activiteitenprogramma volgt later>>>

De “Risicovol spelen” campagne

Veiligheid Nederland is gestart met de campagne Risicovol Spelen. Dat het goed is voor kinderen om zelfredzaamheid, zelfvertrouwen op te bouwen doormiddel van grenzen te verleggen. Kinderen worden er sterk van en dat is gunstig voor hun toekomstige carrière.

Jeugdland past natuurlijk geheel binnen het straatje van risicovol spelen en daarom zijn wij TROTS op alle ouders die hun kinderen elke dag weer liefdevol naar Jeugdland brengen, en de bengels aan het einde van de dag met zwart achter hun oren, natte sokken, stinkend naar kampvuur en volgeplakt met pleisters weer ophalen. Ze worden er sterk van!

Bekijk de website http://risicovol-spelen.nl

 

Voorjaarsvakantie

Middeleeuwse week op Jeugdland Hoofddorp, met elke dag een leuke activiteit voor Ridders en Prinsessen!

Maandag 20 februari: Ridder stratego
Dinsdag 21 februari: Pijl en boogschieten
Woensdag 22 februari: Schilden maken
Donderdag 23 februari: Ringsteken
Vrijdag 24 februari: Middeleeuws Bingo
Zaterdag 25 februari: Kastelen bouwen en broodjes bij kampvuur.

Aangepaste tarieven 2017

Geachte ouder / bezoeker van Jeugdland,

Omdat Jeugdland grotendeels op vrijwilligers draait, zijn wij er jarenlang in geslaagd om de tarieven voor een enkel bezoek, de bouwpas en versnaperingen niet te verhogen.

Helaas komen wij er nu niet omheen om onze tarieven (net als 2016) per 1 januari 2017 aan te passen.

Zonder deze aanpassingen zou het voortbestaan van Jeugdland al op korte termijn in gevaar komen. Door een combinatie van zinvol bezuinigen en het initiëren van nieuwe betaalde activiteiten, kunnen wij voor 2017 de de tariefaanpassing gelukkig beperkt houden.  Met de aanschaf van een jaarabonnement kunt u zelfs goedkoper uit zijn! Wij rekenen op uw begrip voor de situatie.

Tarieven
Dagkaartje: €2,00
Bouwpas: €5,00 (geldigheidsduur van 1 januari 2017 tot 1 juli 2018)
Tienbezoekenkaart: €18,00 incl. (geldigheidsduur van 1 januari 2017 tot 1 juli 2018) (de tienrittenkaart van 2016 is nog bruikbaar t/m januari 2017. Daarna is hij niet meer geldig)
Jaarabonnement: €30,00 incl. (geldigheidsduur van 1 juli 2017 tot 1 juli 2018)

Speciale doelgroepen
Bezoek school(klas): € 1,00 per kind (minimaal 25 kinderen)

Is uw financiële situatie zodanig dat u het zich niet goed kunt veroorloven uw kind bij ons te laten spelen, neem dan contact op met onze coördinator voor een passende oplossing.

BSO welkom op Jeugdland in zomervakantie!

Leid(st)ers van BSO’s opgelet!

Jullie zijn van harte welkom om met de groep naar Jeugdland te komen tijdens de vakantie. De entreeprijs bedraagt €1,50 per kind en de begeleiding heeft vrij entree. Begeleiding zien wij tevens als mede-collega’s en daarom mogen jullie gebruik maken van de keuken, koffie en thee staat klaar! Voor de kinderen is er onbeperkt limonade (gratis!).

Jeugdland is voor toegankelijk voor kinderen van 6/ 14 jaar. Voor de BSO maken we graag de uitzondering voor kinderen van 4/5 jaar, dit omdat wij er vanuitgaan dat deze jongere kinderen onder strak toezicht worden gehouden door de begeleiding.

Speciaal voor BSO’s is het mogelijk een speciale bouwkaart aan te schaffen. Deze is €5,00 en alle kinderen mogen hierop materiaal (als hamers, scheppen, spelletjes etc) op lenen.

Zie bij de link “activiteiten” elke dagen we tijdens de zomervakantie zijn geopend! Mochten er vragen zijn, bel gerust even voor meer informatie naar 023-5578880.

 

Tot ziens tijdens de zomervakantie!

Jeugdland, altijd mooi weer.

Zelfs met slecht weer. Dat is ons motto.

De winter komt eraan. Het wordt kouder, de zon laat zich minder zien. Kinderen worden met regen sneller en eerder binnen gehouden. Maar ook met minder mooi weer is Jeugdland een geweldige plek om te zijn!

Ons gebouw beschikt over veel, heel veel faciliteiten. Een ruim aanbod aan stripverhalen, gymmateriaal om je kunsten en stunts te beoefenen, computer met internet zodat de leukste liedjes geluisterd kunnen worden. De vleugel van het gebouw is niet te missen, overtuigend knutselkamer waar kinderen de kans krijgen om hun fantasie werkelijkheid te laten worden. En zo nog tientallen andere, gezellige, educatieve en sociale aspecten waar ons gebouw over beschikt.

Ervaar zelf en kom ook spelen als het zonnetje niet schijnt!!