Belangrijk voor uw bezoek aan Jeugdland Hoofddorp: Tijdslot voor bezoekers van 18 jaar en ouder.

Jeugdland mag in verband met de Corona maatregelen maximaal 10 ouders/verzorgers van 18 jaar of ouder toelaten op het terrein.
Om alle kinderen een kans te geven om te spelen bij Jeugdland hanteren wij vanaf maandag 22 februari tijdsloten voor ouders/verzorgers die op het terrein van Jeugdland willen blijven. Ouders/verzorgers mogen alleen blijven indien het kind onder de 8 jaar is of een beperking heeft. Maximaal 1 ouder/verzorger per gezin/gezelschap.

Tijdslot 1: 10:00-12:00 uur
Tijdslot 2: 12:30-14:30 uur
Tijdslot 3: 15:00-17:00 uur

Voor kinderen geldt het tijdslot niet, kinderen vanaf 6 jaar mogen zonder ouders/verzorgers bij Jeugdland spelen. We verzoeken u om uw kind van 6 jaar of ouder indien mogelijk zo veel mogelijk zelfstandig op Jeugdland te laten spelen.

Jeugdland is vanaf 15 december alleen geopend om buiten te spelen. Het gebouw en de toiletten zijn gesloten. Er worden geen activiteiten en kinderfeestjes georganiseerd. Kinderen kunnen wel hutten bouwen.

Jeugdland

Hoofddorp

JEUGDLAND ZOEKT EEN ERVAREN VOORZITTER DIE JONG KAN EN WIL DENKEN!

Stichting Jeugdland Haarlemmermeer (Hoofddorp) is een plek waar kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn. Ze moeten in hun leven al zo veel en zeker in deze coronatijd: stil zitten, luisteren, zich houden aan regels en afspraken en schoollessen van achter de computer. Bij ons is heel veel mogelijk terwijl juist niets moet. Ze kunnen zelf dingen ontdekken en zelfredzaam zijn, maar ook met elkaar spelen. En dat het hele jaar door. Met een aantal medewerkers in vaste dienst en met vrijwilligers probeert het Bestuur van Jeugdland deze opzet te behouden.

Voor de locatie Hoofddorp (bij de Toolenburger plas) zoeken wij een voorzitter die, samen met de huidige enthousiaste bestuursleden, onze visie en beleid actief wil uitdragen. Taken zijn o.a. het leiden van de bestuursvergaderingen, het onderhouden van de contacten met Gemeente, Provincie en ook het mede ontwikkelen van plannen van aanpak m.b.t. het onderhoud, de te organiseren activiteiten en verder alles wat wij, binnen onze kaders, de Jeugd kunnen bieden. De functie vraagt niet heel veel tijd: het Bestuur vergadert 1x per maand (nu via Teams) en verder de tijd die hoort bij een voorzitter van een Stichting. De diverse bestuursleden hebben elk hun eigen taken en zijn allemaal onbetaalde vrijwilligers.

maart

Jeugdland is op woensdag en vrijdag open van 13.00 tot 17.00 en op zaterdag van 12.00 tot 17.00.

Vanwege de coronamaatregelen worden er geen activiteiten georganiseerd.

De kinderen kunnen wel hutten bouwen, skelteren en spelen op onze terreinen. Het gebouw is gesloteen, de toiletten zijn wel geopend.

Geef uw kind wat te eten en te drinken mee en kleed uw kind warm genoeg aan, kaplaarzen zijn aanbevolen.

 

Coronanieuws

Jeugdland Hoofddorp is vanaf 15 december alleen geopend om buiten te spelen. Ouders/verzorgers hebben geen toegang, muv maximaal 10 ouders/verzorgers van kinderen onder de 8 jaar of met een beperking.

Het gebouw en de toiletten zijn gesloten. Er worden geen activiteiten en kinderfeestjes georganiseerd. Kinderen kunnen wel hutten bouwen.

We verkopen alleen ijs en chips. Er is geen limonade voor de kinderen. Geef uw kind een bidon of beker met drinken en wat te eten mee.

We willen graag alle kinderen de kans geven om te spelen. Er kan een tijdslot van 2 uur voor ouders/verzorgers ingesteld worden.

Natuurlijk houden we ons aan de basisregels:
• Houd je aan de RIVM corona regels
• Vermijd drukte
• Nies en hoest in je elleboog
• Was vaak je handen met zeep
• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen

Wat is Jeugdland?

Jeugdland is een bouw-, speel-, doe- en ontdekplek voor kinderen van alle leeftijden. Op onze grote terreinen in Hoofddorp en Nieuw-Vennep staan verschillende speeltoestellen die uitdagen en laten ontdekken. Je kunt er spelen met water, zand, hout (hutten bouwen) en in het clubhuis kan gespeeld, geknutseld of gelezen worden.
Iedere openingsdag organiseren wij een leuke activiteit.

Onze visie

Jeugdland is een plek waar kinderen  helemaal zichzelf kunnen zijn. Bij ons is daarom een heleboel mogelijk, maar niets moet. Op Jeugdland zijn de kinderen de baas over hun eigen spel, ontwikkeling, vaardigheden en hut. Dit onder toeziend oog van medewerkers van Jeugdland en van de ouders/begeleiders van kinderen jonger dan 6 jaar. 

Jeugdland Hoofddorp

Redenburgsingel 100, 2135 AC Hoofddorp

Telefoon: 023 557 8880

Email: kantoor@jeugdland.net