Home

Welkom op de website van Jeugdland Hoofddorp! Hier vindt je alles over wie wij zijn, onze activiteiten, nieuws en nog veel meer…

Activiteiten van deze week:

Woensdag 7 November

Boogschieten

Vrijdag 9 November

Saucijzenbroodjes maken

Voor deze activiteit vragen wij een vergoeding van 1.00 euro om de onkosten te dekken,daarnaast zijn er maximaal 10 plekken beschikbaar. Inschrijven kan bij de balie of via de link

Zaterdag 10 November

Sint Maarten snoepzakken maken

  
  
  

Een lijst met alle activiteiten van deze maand vindt u HIER.

Jeugdland in samenwerking met Wijkleerbedrijf

Op 4 december aanstaande organiseert het Wijkleerbedrijf in samenwerking met Jeugdland Hoofddorp een Sinterklaas feest voor een aantal gezinnen in de minima groep. De gezinnen mogen dan met hun kinderen Sinterklaas komen vieren op Jeugdland. Tijdens het feest ontvangen de kinderen een leuk cadeautje, worden ze getrakteerd op wat lekkers en komt Sinterklaas natuurlijk even langs met zijn pieten!

Op de dag zelf vinden de activiteiten plaats in onze clubgebouw tussen 16:00 en 18:00, maar Jeugdland is naast het feest gewoon open voor bezoekers. Dus kom gezellig langs en eet een pepernootje mee!

5 december op Jeugdland.

Op 5 december sluit Jeugdland zijn deuren om 16:00, zodat iedereen op tijd thuis kan zijn met pakjesavond. Op de dag zelf zijn wij om 13:00 uur open en verkopen wij zakjes strooigoed en warme chocolademelk voor iedereen!

Jeugdland Hoofddorp is op zoek naar Klauwhamers!!

Vanwege de toenemende drukte zijn wij op Jeugdland Hoofddorp op zoek naar klauwhamers! Dus hebben wij een leuke actie bedacht. Ieder kind die een goede klauwhamer met zich mee neemt, mag die dag van ons gratis komen spelen!! Het maakt ons niet uit of de hamer oud en gebruikt is, als de kinderen maar lekker kunnen timmeren ermee in ons huttendorp. Dus ga op zoek in de schuur van jullie mama, papa, opa, oom, tante of buurman en kom gratis een dagje genieten op Jeugdland!

Enquête Creatief Club op Jeugdland Hoofddorp

Beste vrienden,

Onze lieve collega Mammad wil graag aan de slag met het oprichten van een creatief club op Jeugdland. Mammad heeft een opleiding gevolgd aan het Rietveld academie. Hij zou graag een aantal creatieve activiteiten willen doen met de kinderen op Jeugdland en dat vinden wij ontzettend leuk natuurlijk! Het idee is om een gezellige creatieve club op te richten waar de kinderen lid van kunnen worden, en een aantal basisvaardigheden kunnen leren van verschillende kunstzinnige richtingen. Maar wij willen natuurlijk heel graag jullie mening horen! Als jullie zo vriendelijk willen zijn om deze korte Enquête in te vullen, kunnen wij zorgen dat de activiteiten aansluiten bij de wensen van de kinderen en de ouders. Alvast bedankt voor jullie moeite!

Team Jeugdland Hoofddorp

Nieuwe Aanbod Activiteiten voor Scholen en BSO groepen

Na de zomervakantie gaat Jeugdland Hoofddorp enthousiast aan de slag met een breder aanbod aan activiteiten voor scholen en BSO groepen.

We breiden ons aanbod uit met verschillende techniek lessen, milieu en natuur educatie en creatief experimenten. 

Meer informatie over deze activiteiten volgt binnenkort! Maar heeft u ondertussen vragen over de activiteiten kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Jeugdland gaat meer dagen open!!!

Na de zomervakantie start Jeugdland Hoofddorp met nieuwe openingstijden. Dit houdt in dat wij ook de Maandag, Dinsdag en Donderdag middag open zijn! Kom dus gezellig langs om te spelen na school!!!

Meer informatie over de nieuwe openingstijden vindt u hier.

Ouders van harte welkom op Jeugdland

Jeugdland is een geweldige plek waar kinderen zelfstandig kunnen spelen. Maar wist je dat ouders gewoon op Jeugdland aanwezig mogen zijn?  Voor kinderen jonger dan 6 moeten de ouders aanwezig blijven, maar ook als de kinderen ouder dan 6 zijn is dat geen probleem. Wel verwachten we van alle ouders dat ze hun kinderen zoveel mogelijk zelfstandig laten spelen. Dat is namelijk het unieke van Jeugdland. Hier kunnen alle kinderen zichzelf leren ontdekken.

Kinderen onder de 6 van harte welkom op Jeugdland

Ook kinderen onder de 6 jaar zijn van harte welkom op Jeugdland. Wel verwachten we dat zij begeleid worden door een volwassene.

Heeft u een vraag over zorg, geldzaken, werk, gezin, gezondheid, wonen of activiteiten in uw buurt? Ga naar Sociale kaart Haarlemmermeer: www.socialekaarthaarlemmermeer.nl

NieuwsbriefIcoon

Wil je ook graag op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten op Jeugdland? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Of volg ons via facebook!