Domino’s Pizza trakteert!

Een pedagogisch verantwoorde snack is het natuurlijk niet, maar wat hebben alle kinderen op zaterdag 20 mei smakelijk genoten van de pizzapunten die Domino’s in extra grote slides langsbracht! Dit initiatief is ontstaan vanuit Domino’s Pizza Floriande/ Hoofddorp, die graag maatschappelijk betrokkenheid toont en ook graag naamsbekendheid wilt opbouwen voor Jeugdland. Daarom is er een duurzame samenwerking ontstaan waarvan zowel Jeugdland als Domino’s Pizza beter van denkt te worden.

Tijdens de eerste week van de zomervakantie (24 t/m 29 juli) is het ook de Domino’s Pizza week met veel pizza activiteiten! Activiteitenprogramma volgt later>>>

De “Risicovol spelen” campagne

Veiligheid Nederland is gestart met de campagne Risicovol Spelen. Dat het goed is voor kinderen om zelfredzaamheid, zelfvertrouwen op te bouwen doormiddel van grenzen te verleggen. Kinderen worden er sterk van en dat is gunstig voor hun toekomstige carrière.

Jeugdland past natuurlijk geheel binnen het straatje van risicovol spelen en daarom zijn wij TROTS op alle ouders die hun kinderen elke dag weer liefdevol naar Jeugdland brengen, en de bengels aan het einde van de dag met zwart achter hun oren, natte sokken, stinkend naar kampvuur en volgeplakt met pleisters weer ophalen. Ze worden er sterk van!

Bekijk de website http://risicovol-spelen.nl

 

Voorjaarsvakantie

Middeleeuwse week op Jeugdland Hoofddorp, met elke dag een leuke activiteit voor Ridders en Prinsessen!

Maandag 20 februari: Ridder stratego
Dinsdag 21 februari: Pijl en boogschieten
Woensdag 22 februari: Schilden maken
Donderdag 23 februari: Ringsteken
Vrijdag 24 februari: Middeleeuws Bingo
Zaterdag 25 februari: Kastelen bouwen en broodjes bij kampvuur.

Aangepaste tarieven 2017

Geachte ouder / bezoeker van Jeugdland,

Omdat Jeugdland grotendeels op vrijwilligers draait, zijn wij er jarenlang in geslaagd om de tarieven voor een enkel bezoek, de bouwpas en versnaperingen niet te verhogen.

Helaas komen wij er nu niet omheen om onze tarieven (net als 2016) per 1 januari 2017 aan te passen.

Zonder deze aanpassingen zou het voortbestaan van Jeugdland al op korte termijn in gevaar komen. Door een combinatie van zinvol bezuinigen en het initiëren van nieuwe betaalde activiteiten, kunnen wij voor 2017 de de tariefaanpassing gelukkig beperkt houden.  Met de aanschaf van een jaarabonnement kunt u zelfs goedkoper uit zijn! Wij rekenen op uw begrip voor de situatie.

Tarieven
Dagkaartje: €2,00
Bouwpas: €5,00 (geldigheidsduur van 1 januari 2017 tot 1 juli 2018)
Tienbezoekenkaart: €18,00 incl. (geldigheidsduur van 1 januari 2017 tot 1 juli 2018) (de tienrittenkaart van 2016 is nog bruikbaar t/m januari 2017. Daarna is hij niet meer geldig)
Jaarabonnement: €35,00 incl. (geldigheidsduur van 1 januari 2017 tot 1 juli 2018)

Speciale doelgroepen
Bezoek school(klas): € 1,00 per kind (minimaal 25 kinderen)

Is uw financiële situatie zodanig dat u het zich niet goed kunt veroorloven uw kind bij ons te laten spelen, neem dan contact op met onze coördinator voor een passende oplossing.

BSO welkom op Jeugdland in zomervakantie!

Leid(st)ers van BSO’s opgelet!

Jullie zijn van harte welkom om met de groep naar Jeugdland te komen tijdens de vakantie. De entreeprijs bedraagt €1,50 per kind en de begeleiding heeft vrij entree. Begeleiding zien wij tevens als mede-collega’s en daarom mogen jullie gebruik maken van de keuken, koffie en thee staat klaar! Voor de kinderen is er onbeperkt limonade (gratis!).

Jeugdland is voor toegankelijk voor kinderen van 6/ 14 jaar. Voor de BSO maken we graag de uitzondering voor kinderen van 4/5 jaar, dit omdat wij er vanuitgaan dat deze jongere kinderen onder strak toezicht worden gehouden door de begeleiding.

Speciaal voor BSO’s is het mogelijk een speciale bouwkaart aan te schaffen. Deze is €5,00 en alle kinderen mogen hierop materiaal (als hamers, scheppen, spelletjes etc) op lenen.

Zie bij de link “activiteiten” elke dagen we tijdens de zomervakantie zijn geopend! Mochten er vragen zijn, bel gerust even voor meer informatie naar 023-5578880.

 

Tot ziens tijdens de zomervakantie!

Jeugdland, altijd mooi weer.

Zelfs met slecht weer. Dat is ons motto.

De winter komt eraan. Het wordt kouder, de zon laat zich minder zien. Kinderen worden met regen sneller en eerder binnen gehouden. Maar ook met minder mooi weer is Jeugdland een geweldige plek om te zijn!

Ons gebouw beschikt over veel, heel veel faciliteiten. Een ruim aanbod aan stripverhalen, gymmateriaal om je kunsten en stunts te beoefenen, computer met internet zodat de leukste liedjes geluisterd kunnen worden. De vleugel van het gebouw is niet te missen, overtuigend knutselkamer waar kinderen de kans krijgen om hun fantasie werkelijkheid te laten worden. En zo nog tientallen andere, gezellige, educatieve en sociale aspecten waar ons gebouw over beschikt.

Ervaar zelf en kom ook spelen als het zonnetje niet schijnt!!

Welkom

Jeugdland Hoofddorp is een avonturen- en bouwspeelplaats

Iedereen van 6 tot 15 jaar is hier welkom

Er is op Jeugdland genoeg te doen! Vervelen hoef je je hier zeker niet, je kunt hier: huttenbouwen, knutselen, schommelen, skelteren, voetballen, strips lezen………eigenlijk alles!!

Iedere dag een activiteit: Activiteiten

Je kunt beter eens komen kijken! Hoe en wat en waar op Jeugdland
En hieronder kun je de plattegrond van het terrein bekijken.

plattegrond JL