Home

Activiteiten van deze week:

  
Vrijdag 14 December

Schalen van klei

Zaterdag 15 December

Bingo

  
  
  

Een lijst met alle activiteiten van deze maand vindt u HIER.

Hulp voor de balie gezocht!!!

Jeugdland is op zoek naar vrijwilligers voor hulp aan de balie. Aan de balie melden kinderen zich, wordt gereedschap uitgeleend en verkopen we ijs en chips. We zijn op zoek naar mensen die een keer een woensdag, vrijdag of zaterdag of deel daarvan (bijvoorbeeld 2 uurtjes) willen helpen. Ook in de vakanties kunnen we wel wat hulp gebruiken. Jeugdland draait op een hecht en gezellig team van vaste krachten en vrijwilligers. Samen maken ze van Jeugdland een geweldige plaats om te spelen. Meld je aan door een mail te sturen naar kantoor@jeugdland.net of kom een keer gezellig langs.

Jeugdland Hoofddorp als erkend leerbedrijf

Jeugdland Hoofddorp mag met trots zeggen dat ze zijn benoemd tot erkend leerbedrijf. Afgelopen week hebben wij vanuit het SBB de erkenning ontvangen en mochten wij officieel onze “wij leiden vakmensen op” bord ophangen. Vanaf nu is het dus mogelijk voor leerlingen van MBO niveau 1 en 2 om bij ons stage te lopen. Wij kunnen stagiaires begeleiden in de richting van Facilitaire Dienstverlening en Assistent Dienstverlening. Wij zijn ontzettend trots op deze vooruitgang en kijken ernaar uit om de leerlingen te begeleiden in het behalen van de nodige praktijkervaring.

Kerstversieringen maken op Jeugdland

Op zaterdag 8 december gaan we op Jeugdland Hoofddorp kerstversieringen maken met de kinderen voor in onze kerstboom en voor het clubgebouw. De kinderen kunnen dan kerstslingers en kerstballen maken, die we vervolgens een ere plekje geven in de Jeugdland kerstboom! Uiteraard kunnen de kinderen ook extra versieringen maken om mee naar huis te nemen voor hun eigen kerstboom.

Jeugdland is op zoek naar kerstverlichting!!!

Omdat we het extra gezellig willen maken voor de kinderen rond de kersttijd, willen wij graag het clubgebouw een beetje opvrolijken in de kerstsfeer. Daarvoor zijn we op zoek naar kerstverlichting om in de boom te hangen en in het clubgebouw te hangen. Heb je dus wat oude verlichting over? Dan zijn we je zeer dankbaar als we daar gebruik van mogen maken. Breng het langs op Jeugdland zelf, of neem contact met ons op via: kantoor@jeugdland.net

Enquête Creatief Club op Jeugdland Hoofddorp

Beste vrienden,

Onze lieve collega Mammad wil graag aan de slag met het oprichten van een creatief club op Jeugdland. Mammad heeft een opleiding gevolgd aan het Rietveld academie. Hij zou graag een aantal creatieve activiteiten willen doen met de kinderen op Jeugdland en dat vinden wij ontzettend leuk natuurlijk! Het idee is om een gezellige creatieve club op te richten waar de kinderen lid van kunnen worden, en een aantal basisvaardigheden kunnen leren van verschillende kunstzinnige richtingen. Maar wij willen natuurlijk heel graag jullie mening horen! Als jullie zo vriendelijk willen zijn om deze korte Enquête in te vullen, kunnen wij zorgen dat de activiteiten aansluiten bij de wensen van de kinderen en de ouders. Alvast bedankt voor jullie moeite!

Team Jeugdland Hoofddorp

Nieuwe Aanbod Activiteiten voor Scholen en BSO groepen

Na de zomervakantie gaat Jeugdland Hoofddorp enthousiast aan de slag met een breder aanbod aan activiteiten voor scholen en BSO groepen.

We breiden ons aanbod uit met verschillende techniek lessen, milieu en natuur educatie en creatief experimenten. 

Meer informatie over deze activiteiten volgt binnenkort! Maar heeft u ondertussen vragen over de activiteiten kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Jeugdland gaat meer dagen open!!!

Na de zomervakantie start Jeugdland Hoofddorp met nieuwe openingstijden. Dit houdt in dat wij ook de Maandag, Dinsdag en Donderdag middag open zijn! Kom dus gezellig langs om te spelen na school!!!

Meer informatie over de nieuwe openingstijden vindt u hier.

Ouders van harte welkom op Jeugdland

Jeugdland is een geweldige plek waar kinderen zelfstandig kunnen spelen. Maar wist je dat ouders gewoon op Jeugdland aanwezig mogen zijn?  Voor kinderen jonger dan 6 moeten de ouders aanwezig blijven, maar ook als de kinderen ouder dan 6 zijn is dat geen probleem. Wel verwachten we van alle ouders dat ze hun kinderen zoveel mogelijk zelfstandig laten spelen. Dat is namelijk het unieke van Jeugdland. Hier kunnen alle kinderen zichzelf leren ontdekken.

Kinderen onder de 6 van harte welkom op Jeugdland

Ook kinderen onder de 6 jaar zijn van harte welkom op Jeugdland. Wel verwachten we dat zij begeleid worden door een volwassene.

Heeft u een vraag over zorg, geldzaken, werk, gezin, gezondheid, wonen of activiteiten in uw buurt? Ga naar Sociale kaart Haarlemmermeer: www.socialekaarthaarlemmermeer.nl

NieuwsbriefIcoon

Wil je ook graag op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten op Jeugdland? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Of volg ons via facebook!