Belangrijk voor uw bezoek aan Jeugdland Hoofddorp: Tijdslot voor bezoekers van 18 jaar en ouder.

Jeugdland mag in verband met de Corona maatregelen maximaal 10 ouders/verzorgers van 18 jaar of ouder toelaten op het terrein.
Om alle kinderen een kans te geven om te spelen bij Jeugdland hanteren wij vanaf maandag 22 februari tijdsloten voor ouders/verzorgers die op het terrein van Jeugdland willen blijven. Ouders/verzorgers mogen alleen blijven indien het kind onder de 8 jaar is of een beperking heeft. Maximaal 1 ouder/verzorger per gezin/gezelschap.

Tijdslot 1: 10:00-12:00 uur
Tijdslot 2: 12:30-14:30 uur
Tijdslot 3: 15:00-17:00 uur

Voor kinderen geldt het tijdslot niet, kinderen vanaf 6 jaar mogen zonder ouders/verzorgers bij Jeugdland spelen. We verzoeken u om uw kind van 6 jaar of ouder indien mogelijk zo veel mogelijk zelfstandig op Jeugdland te laten spelen.

Jeugdland is vanaf 15 december alleen geopend om buiten te spelen. Het gebouw en de toiletten zijn gesloten. Er worden geen activiteiten en kinderfeestjes georganiseerd. Kinderen kunnen wel hutten bouwen.

JEUGDLAND ZOEKT EEN ERVAREN VOORZITTER DIE JONG KAN EN WIL DENKEN!

Stichting Jeugdland Haarlemmermeer (Hoofddorp) is een plek waar kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn. Ze moeten in hun leven al zo veel en zeker in deze coronatijd: stil zitten, luisteren, zich houden aan regels en afspraken en schoollessen van achter de computer. Bij ons is heel veel mogelijk terwijl juist niets moet. Ze kunnen zelf dingen ontdekken en zelfredzaam zijn, maar ook met elkaar spelen. En dat het hele jaar door. Met een aantal medewerkers in vaste dienst en met vrijwilligers probeert het Bestuur van Jeugdland deze opzet te behouden.

Voor de locatie Hoofddorp (bij de Toolenburger plas) zoeken wij een voorzitter die, samen met de huidige enthousiaste bestuursleden, onze visie en beleid actief wil uitdragen. Taken zijn o.a. het leiden van de bestuursvergaderingen, het onderhouden van de contacten met Gemeente, Provincie en ook het mede ontwikkelen van plannen van aanpak m.b.t. het onderhoud, de te organiseren activiteiten en verder alles wat wij, binnen onze kaders, de Jeugd kunnen bieden. De functie vraagt niet heel veel tijd: het Bestuur vergadert 1x per maand (nu via Teams) en verder de tijd die hoort bij een voorzitter van een Stichting. De diverse bestuursleden hebben elk hun eigen taken en zijn allemaal onbetaalde vrijwilligers.


18 hours ago
Foto's uit het bericht van Jeugdland Hoofddorp

Vanmorgen liep deze hond zonder baasje over het terrein van Jeugdland Hoofddorp.
geen naamplaatje, geen telefoonnummer maar wel heel erg hongerig en moe.
Deze dame is opgehaald door de ... See more

1 day ago

Hebben jullie ook zo een zin in een ijsje?
Vanaf 2 Maart mag er Bij Jeugdland Hoofddorp weer ijs en chips worden verkocht.

3 days ago

Jeugdland Hoofddorp is open op:

Woensdag 3 Maart 13:00-17:00
Vrijdag 5 Maart 13:00-17:00
Zaterdag 6 Maart 12:00-17:00

5 days ago

Het kampvuur staat weer aan!!

5 days ago
Bezoek aan Jeugdland Hoofddorp. Met veel passie biedt Bastiaan Duppen kinderen de ruimte om te spelen, te ontdekken en te ervaren. Kijk maar mee...

Bezoek aan Jeugdland Hoofddorp. Met veel passie biedt Bastiaan Duppen kinderen de ruimte om te spelen, te ontdekken en te ervaren. Kijk maar mee...

6 days ago
Meerradio was op Jeugdland Hoofddorp

20 februari 2021 was MeerRadio met het programma Meer in de Middag op Jeugdland Hoofddorp om te kijken wat je in de voorjaarsvakantie buiten kan doen. Er is nog twee dagen vakantie dus iedereen kan ... See more

1 week ago

GOED NIEUWS!!!!

Gemeente haarlemmermeer heeft het besluit terug geschroefd, JEUGDLAND HOOFDDORP MAG TOCH OPEN BLIJVEN!!!!

1 week ago

vandaag staat bij Jeugdland Hoofddorp de zwerfboekenkast buiten, hou jij van lezen? Dan mag je een boekje meenemen uit de kast en mee naar huis nemen.

1 week ago

Belangrijk voor uw bezoek aan Jeugdland Hoofddorp:
Jeugdland Hoofddorp mag in verband met de Corona maatregelen maximaal 10 ouders/verzorgers van 18 jaar of ouder toelaten op het terrein.
Om alle ... See more

1 week ago

Jeugdland Hoofddorp Hoofddorp is in de voorjaarsvakantie open van maandag 22 februari t/m zaterdag 27 februari van 10:00-17:00 uur!
Buiten de vakantie is Jeugdland Hoofddorp open op woensdag en ... See more

« 1 of 7 »