Kosten

  • Vrij spelen: 2,00 euro per kind voor de hele dag.
  • 10 rittenkaart: 13,00 euro per kind voor 10 keer een dag spelen. De kaart is een jaar geldig na aankoop.
  • Bouwpas Huttenbouw: 5,00 euro per kind. Hiermee kun je gebruik maken van ons huttenbouw dorp en gereedschap voor de huttenbouw. De pas is een jaar lang geldig na aankoop.
  • Jaarabonnement incl. bouwpas: 25,00 euro per kind. De abonnement is een jaar geldig na aankoop.
  • Jaarabonnement excl. bouwpas: 20,00 euro per kind. De abonnement is een jaar lang geldig na aankoop.

**Is je financiële situatie zodanig dat je je het niet goed kunt veroorloven je kind bij ons te laten spelen, neem dan contact op met de beheerder voor een passende oplossing.**

Hoe werken de bouwspeelpassen?

Neem je pas mee als je bij ons komt spelen! Deze kun je laten zien aan de medewerker bij de balie.

Bij het tonen van een geldige 10 rittenkaart of jaarabonnement hoef je geen entree te betalen voor die dag. Bij het tonen van een geldige bouwpas krijg je van de medewerker gereedschap mee om aan de slag te kunnen in de huttenbouw dorp.

Snacks en ijsjes

Spelen op Jeugdland kost veel energie. Daarom kunnen kinderen, naast hun eigen lunchpakket, ook wat lekkers halen bij ons aan de balie. De kosten liggen tussen de 0,50 cent en 2,00 euro. Zorg dus dat je voldoende kleingeld mee heb als je wat lekkers wil halen! 

Jeugdland Keycords!!!

Te koop op Jeugdland Hoofddorp, het enige echte Jeugdland keycord. Handig voor je jaarkaart, bouwpas of fietssleutel. Het keycord is voor 1 euro per stuk te koop aan de balie.

Veiligheidszolen voor het huttendorp!

Voor alle kinderen die graag in het huttendorp bouwen verkoopt Jeugdland Hoofddorp nu veiligheidszolen van Veilige Voeten. De zolen zorgen ervoor dat jij je niet meer zorgen hoeft te maken over in een spijker staan! De spijkers kunnen niet door de zolen heen, en houden je voeten lekker veilig. Ze zijn voor 10,- euro te koop aan de balie op Jeugdland!