Ouders gezocht!

Vinden uw kinderen het ook zo leuk om op Jeugdland te spelen?

Heeft u er wel eens aan gedacht om vrijwilligerswerk te doen op Jeugdland Hoofddorp? We weten dat iedereen het druk heeft, maar vele handen maken licht werk. Met een paar uur per maand zijn wij al heel blij.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die de balie willen bemannen. U bent dan verantwoordelijk voor het inschrijven van de kinderen, de verkoop van abonnementen, ijs en versnaperingen en de uitleen van gereedschap.
Als vrijwilliger maakt u deel uit van een gezellig team en leert u nieuwe mensen kennen. En u zorgt ervoor dat Jeugdland nog leuker wordt, onze medewerkers houden meer tijd over voor het organiseren van activiteiten, onderhoud van het terrein en toezicht houden.

Zonder vrijwilligers kan Jeugdland niet draaien.

Denkt u nu, de balie is niets voor mij, ik ga liever klussen, activiteiten begeleiden of het kampvuur opstoken. Dat kan natuurlijk ook. Iedereen is welkom!

We rekenen op u!

Als er 12 ouders zijn die eens per 4 weken een woensdag-, vrijdag- of zaterdagmiddag voor hun rekening willen nemen, is onze balie iedere middag tijdens deze drukke dagen bezet.

Kom een keer langs om kennis te maken of stuur een mail naar kantoor@jeugdland.net.