Home

Welkom op de website van Jeugdland Nieuw-Vennep
Hieronder vind je het laatste nieuws van Jeugdland Nieuw-Vennep.
Deze nieuwtjes worden (inclusief alle activiteiten van de maand) als nieuwsbrief elke maand verstuurt naar iedereen die hier prijs op stelt. Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen? Vul dan je voornaam en E-mailadres in en klik op verzenden.
Koffie, thee en kanjer stroopwafels zijn verkrijgbaar voor 0,50 euro.

Volg Jeugdland via Facebook en wees snel op de hoogte van activiteiten en bijzonderheden

Kinderfeestje te vieren?
Kijk op Wat kun je doen op Jeugdland voor de mogelijkheden.

Brandweerdag zaterdag  1 juli met Jeugdbrandweer Zwanenburg

Op zaterdag 1 juli wordt op Jeugdland van 13.00 tot 15.00 uur de jaarlijkse Brandweerdag gehouden. Op deze dag komen de mensen van de jeugdbrandweer uit Zwanenburg met hun brandweerslangen naar Jeugdland. De Jeugdbrandweer zal een demonstratie geven hoe je met echte brandslangen een brandje blust. Ook de kinderen mogen aan verschillende dingen meedoen. Je kunt met een echte brandweerslang “blussen”, je kracht testen door aan een brandweerslang te gaan hangen, een echt brandweerpak aantrekken, een brandweerslang uitrollen en nog veel meer.

Kunstenares Erica geeft workshop schilderen

Op woensdag 12 juli komt de bekende kunstenares Erica weer naar Jeugdland. Ze geeft deze dag om 14.00 uur een fantastische workshop waarbij je leert op een echt doek een mooi schilderij te maken. Dit jaar heeft Erica voor het thema vogels gekozen. Met verschillende professionele technieken maak je onder begeleiding een geweldig schilderij. Wees wel snel met opgeven want vol is vol!!!

Abonnement en 10 rittenkaart op Jeugdland

Als je vaker op Jeugdland komt kun je voor 30 euro een jaarabonnement nemen. Dit is inclusief een bouwspeelpas waarmee je je eigen hut kunt bouwen (Heb je al een bouwspeelpas betaal je 25 euro). Met dit abonnement kun je tot juli 2018 wanneer je maar wilt komen spelen. Leuk als (verjaardags) kado.  Voor kinderen met een bouwspeelpas is het ook mogelijk om voor 13 euro een tienrittenkaart aan te schaffen. Voor alle info kijk je op kosten en huttenbouw

Volg Jeugdland via Facebook

Ook op Facebook is Jeugdland actief. Wilt u snel op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, aankondigingen en nog veel meer? Volg Jeugdland dan via Facebook en stuur onze berichten door. Zo kunnen nog meer kinderen van Jeugdland genieten.

Bestuurslid Jeugdland gezocht
Jeugdland draait voor het overgrote deel op vrijwilligers. Samen met de medewerkers zorgen zij ervoor dat de kinderen heerlijk kunnen spelen. Het bestuur van Jeugdland is op zoek naar mensen die het leuk vinden om in het bestuur plaats te nemen. Als bestuurslid kom je ongeveer 5 keer per jaar bijeen samen met de beheerders van Jeugdland. Als bestuurslid heb je ook eigen taken en actiepunten bijvoorbeeld contact met gemeente of technische zaken. Meer info vind je op bestuursleden gezocht.


Hulp voor de balie gezocht!!!
balie
Jeugdland is op zoek naar hulp aan de balie. Aan de balie melden kinderen zich, wordt gereedschap uitgeleend en verkopen we ijs en chips. We zijn op zoek naar mensen die een keer een woensdag of vrijdag of deel daarvan (bijvoorbeeld 2 uurtjes) willen helpen. Ook in de vakanties kunnen we wel wat hulp gebruiken. Jeugdland draait op een hecht en gezellig team van vaste krachten en vrijwilligers. Samen maken ze van Jeugdland een geweldige plaats om te spelen. Meld je aan of attendeer anderen op deze mogelijkheid.

Medewerker of vrijwilliger van de maand
Elke maand laten we in deze rubriek een medewerker of vrijwilliger zichzelf voorstellen. Zo weet je wie je allemaal op Jeugdland Nieuw-Vennep kunt tegenkomen. Deze maand is dit Alex.
Ik ben Alex. Ik  zit op het Hoofdvaaart college. Van  mijn school moest ik 40 uur maatschappelijke stage lopen. Dat heb ik gedaan bij Jeugdland. Ik vond het zo leuk bij Jeugdland dat ik ben gebleven en vrijwilliger ben geworden. Nu help ik met allerlei klusjes en helpen met de activiteiten vind ik ook altijd leuk.


Hut van de maand
Ook deze maand heeft het team van Jeugdland een hut van de maand gekozen. Je wordt hut van de maand door een hele mooie, bijzondere of op een andere manier speciale hut te hebben. Als je hut van de maand wordt, hoor je dat van Jeugdland en krijg je de enige echte Gouden Spijker uitgereikt. Tevens komt je naam op het Hut van de maand bord in het gebouw te staan.

De Hut van de Maand is deze keer de hut van Sebastiaan omdat hij een mooi raam in zijn hut heeft gemaakt. Gefeliciteerd!!!

 

Nieuwe Jeugdland strip
Ook deze maand laten we weer een strip zien die Nienke heeft gemaakt.
Klik op de strip om te vergroten. Geniet ervan!