Home

Welkom op de website van Jeugdland Nieuw-Vennep
Hieronder vind je het laatste nieuws van Jeugdland Nieuw-Vennep.
Deze nieuwtjes worden (inclusief alle activiteiten van de maand) als nieuwsbrief elke maand verstuurt naar iedereen die hier prijs op stelt.

Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen

Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op verzenden.

Krijg je een foutmelding?
Klik dan hier om je aan te melden

Volg Jeugdland via Facebook en wees snel op de hoogte van activiteiten en bijzonderheden.

Koffie, thee en kanjer stroopwafels
zijn verkrijgbaar voor 0,50 euro. 

Elke dag een leuke activiteit. Kijk op openingtijden en activiteiten

Kinderfeestje te vieren? 

Kijk op Wat kun je doen op Jeugdland voor de mogelijkheden.

Jeugdland in herfstvakantie extra open
Van maandag 21 oktober t/m zaterdag 26 oktober is Jeugdland extra open vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. Er wordt elke dag een leuke activiteit georganiseerd, zoals op maandag 17 oktober Oud-Hollandse spelletjes dag en op woensdag 23 oktober slijm maken. Je mag natuurlijk ook je hut mooier maken, lekker skelteren of het pontje uitproberen. Ook als het iets minder mooi weer is kun je heerlijk op Jeugdland spelen. Lekker in de binnenzandbak, knutselen, tafeltennis, pingpong, keyboard, lekker lezen en nog veel meer.

Griezeldag zaterdag 26 oktober
Op zaterdag 26 oktober kun je weer heerlijk griezelen op Jeugdland. Het is dan namelijk van 13 tot 17 uur griezeldag. De Theatergroep zorgt voor een geweldig theaterstuk. Ook kun je je laten schminken, griezelspellen spelen, knutselen, in het spookhuis heel hard gillen en nog veel meer. Er lopen deze dag enge griezels rond dus deze middag is niet geschikt voor bange kinderen. We zouden het leuk vinden als je zelf ook verkleed naar Jeugdland komt.

Filmavond zaterdag 2 november
Na het succes van de vorige filmavonden organiseert Jeugdland op zaterdag 2 november weer een filmavond. We draaien een geweldig leuke tekenfilm op een megagroot doek. De entree is 2 euro inclusief popcorn en glaasje fris in de pauze. De zaal is gaat open om 18.30 uur en de film start om 18.45 uur. Om 20.25 uur is de film afgelopen. Kaartjes zijn op de avond zelf verkrijgbaar of vooraf aan de balie van Jeugdland. Deze film is voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Wijziging openingstijden
Vanaf zaterdag 2 november gaat Jeugdland op zaterdag ipv 10 uur om 12 uur open. Alle andere openingstijden blijven onveranderd. In het voorjaar gaat Jeugdland op zaterdag weer om 10 uur open.

Hut van de maand
Ook deze maand heeft het team van Jeugdland een hut van de maand gekozen. Je wordt hut van de maand door een hele mooie, bijzondere of op een andere manier speciale hut te hebben. Als je hut van de maand wordt, hoor je dat van Jeugdland en krijg je de enige echte Gouden Spijker uitgereikt. Tevens komt je naam op het Hut van de maand bord in het gebouw te staan.

De Hut van de Maand is deze keer de hut van Selina en Alysha omdat ze voor de eerste keer een hut bouwen. Gefeliciteerd!!!

Bestuurslid gezocht!!!
Jeugdland is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Als bestuurslid kom je elke maand bijeen al dan niet met de beheerder van Jeugdland en bepaal je het beleid van Jeugdland. Kijk voor alle info op bestuurslid gezocht

Nieuwe Jeugdland strip
Ook deze maand laten we weer een strip zien die Nienke heeft gemaakt. Geniet ervan!

Recent Posts