Home

Welkom op de website van Jeugdland Nieuw-Vennep
Hieronder vind je het laatste nieuws van Jeugdland Nieuw-Vennep.
Deze nieuwtjes worden (inclusief alle activiteiten van de maand) als nieuwsbrief elke maand verstuurt naar iedereen die hier prijs op stelt.

Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen

Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op verzenden.

Krijg je een foutmelding?
Klik dan hier om je aan te melden

Volg Jeugdland via Facebook en wees snel op de hoogte van activiteiten en bijzonderheden.

Koffie, thee en kanjer stroopwafels
zijn verkrijgbaar voor 0,50 euro. 

Kinderfeestje te vieren? 

Kijk op Wat kun je doen op Jeugdland voor de mogelijkheden.

Segro helpt Jeugdland
Recent heeft Segro Jeugdland geholpen met verschillende klussen zoals bomen snoeien, schoffelen, gras maaien en ander groenonderhoud. Tevens hebben ze voor 1000 euro materialen geschonken. Jeugdland is enorm blij met deze harde werkers en hun tomeloze inzet. Door Segro ziet Jeugdland er nu nog mooier uit. Heel erg bedankt namens alle kinderen

Griezeldag succes
Op 26 oktober was het op Jeugdland de griezelmiddag. Op deze dag hebben de kinderen gegriezeld van de speciale activiteiten en het spookhuis wat de mensen van Jeugdland gemaakt hadden. In een 2 minuten durend  filmpje  kun je zien wat er allemaal gebeurd is deze dag. Of kijk op de site bij de fotogallerij

Nieuwe medewerker begonnen
Sinds een aantal weken is Nicole als kinderwerker op Jeugdland begonnen. Nicole stelt zichzelf hieronder voor. We wensen Nicole veel plezier.
Hallo, mijn naam is Nicole, ik woon in Nieuw-Vennep en ik heb een zoon van 13 jaar en een dochter van 12 jaar.
Op de woensdagmiddagen ben ik bij Jeugdland om een activiteit met de kinderen te doen. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, ik kijk er dan ook naar uit om leuk knutsel projecten te maken met de kinderen!

Hulp voor de balie gezocht!!!
Jeugdland is op zoek naar hulp aan de balie. Aan de balie melden kinderen zich, wordt gereedschap uitgeleend en verkopen we ijs en chips. We zijn op zoek naar mensen die een keer een woensdag of vrijdag of deel daarvan (bijvoorbeeld 2 uurtjes) willen helpen. Ook in de vakanties kunnen we wel wat hulp gebruiken. Jeugdland draait op een hecht en gezellig team van vaste krachten en vrijwilligers. Samen maken ze van Jeugdland een geweldige plaats om te spelen. Meld je aan of attendeer anderen op deze mogelijkheid.

Bestuurslid gezocht!!!
Jeugdland is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Als bestuurslid kom je enkele malen per jaar bijeen met de beheerder van Jeugdland en bepaal je het beleid van Jeugdland.  Je hebt ook zelf taken bv contact met gemeente, aanvragen offertes, enz. We zoeken iemand met passie voor Jeugdland die het leuk vind een steentje bij te dragen. Kijk voor alle info op bestuurslid gezocht

Hut van de maand
Ook deze maand heeft het team van Jeugdland een hut van de maand gekozen. Je wordt hut van de maand door een hele mooie, bijzondere of op een andere manier speciale hut te hebben. Als je hut van de maand wordt, hoor je dat van Jeugdland en krijg je de enige echte Gouden Spijker uitgereikt. Tevens komt je naam op het Hut van de maand bord in het gebouw te staan.

De Hut van de Maand is deze keer de hut van Tienke, Gil, Shenna en Lotte omdat ze na de hockey nog snel even naar Jeugdland kwamen en in korte tijd een mmoi begin van een hut bouwden. Gefeliciteerd!!!

Nieuwe Jeugdland strip
Ook deze maand laten we weer een strip zien die Nienke heeft gemaakt. Geniet ervan!

Recent Posts