Home

Goed nieuws! Jeugdland is vanaf 13 mei weer geopend

We hebben groen licht gekregen van de gemeente Haarlemmermeer om de deuren van Jeugdland te openen voor kinderen tot en met 12 jaar.
Met zijn allen zullen we ons wel aan een aantal regels moeten houden, deze zijn te vinden op de Jeugdland Corona pagina. Lees deze alstublieft goed door voor u naar Jeugdland komt.

Jeugdland is geopend op:
woensdag en vrijdag van 13.00-17.00
zaterdag van 10.00-17.00

Ouders mogen het terrein niet betreden, ook niet bij brengen/halen. Er is een uitzondering voor maximaal 10 ouders van kinderen onder de 6 jaar en kinderen met een beperking.

 

 

Uitstel NL Doet op Jeugdland Nieuw-Vennep

Beste vrijwilligers,

Vanwege Corona heeft het Oranje Fonds alle deelnemende organisaties gevraagd om NL Doet uit te stellen. Ook wij vinden het niet verantwoord om aanstaande zaterdag met een grote groep mensen te gaan klussen. Daarom stellen wij NL Doet op Jeugdland Nieuw-Vennep uit tot nog te bepalen datum later dit jaar.
Wij zijn heel erg blij dat jullie je aangemeld hebben en hopen dat we later dit jaar weer op jullie hulp kunnen rekenen. Zodra we een nieuwe datum hebben vastgesteld zullen we contact opnemen.
Ook buiten NL Doet zijn jullie natuurlijk van harte welkom, op Jeugdland is altijd wel een klusje te doen.

Fietsverlichting
Beste ouders, graag jullie aandacht voor het volgende. Het wordt vroeg donker en veel kinderen fietsen alleen naar huis als ze bij ons gespeeld hebben. Het valt ons op dat veel kinderen geen licht op hun fiets hebben of het licht niet aanzetten. Dat levert gevaarlijke situaties op.

Kunt u dit met uw kind bespreken en de fietsverlichting controleren? Dan kunnen onze medewerkers met een gerust hart naar huis.

Kinderfeestje te vieren? 

Kijk op Wat kun je doen op Jeugdland voor de mogelijkheden.

Bestuurslid gezocht!!!
Jeugdland is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Als bestuurslid kom je elke maand bijeen al dan niet met de beheerder van Jeugdland en bepaal je het beleid van Jeugdland. Kijk voor alle info op bestuurslid gezocht

Nieuwe Jeugdland strip
Ook deze maand laten we weer een strip zien die Nienke heeft gemaakt. Geniet ervan!

Nieuwsbrief van Jeugdland Nieuw-Vennep
Op deze pagina vindt je het nieuws van Jeugdland Nieuw-Vennep.
Deze nieuwtjes worden (inclusief alle activiteiten van de maand) als nieuwsbrief elke maand verstuurd naar iedereen die hier prijs op stelt

Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen

Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op verzenden.

Krijg je een foutmelding?
Klik dan hier om je aan te melden

Volg Jeugdland via Facebook en wees snel op de hoogte van activiteiten en bijzonderheden!

Recent Posts