Home

Welkom op de website van Jeugdland Nieuw-Vennep
Hieronder vind je het laatste nieuws van Jeugdland Nieuw-Vennep.
Deze nieuwtjes worden (inclusief alle activiteiten van de maand) als nieuwsbrief elke maand verstuurt naar iedereen die hier prijs op stelt.

Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen

Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op verzenden.

Krijg je een foutmelding?
Klik dan hier om je aan te melden

Volg Jeugdland via Facebook en wees snel op de hoogte van activiteiten en bijzonderheden.

Koffie, thee en kanjer stroopwafels
zijn verkrijgbaar voor 0,50 euro. 

Kinderfeestje te vieren? 

Kijk op Wat kun je doen op Jeugdland voor de mogelijkheden.

Burendag vrijdag 21 september 13 uur
Op vrijdag 21 september kun je je handen uit de mouwen steken op Jeugdland. Op deze dag gaan we met zijn allen verschillende leuke dingen doen om Jeugdland nog mooier te maken. We gaan de tipi voorzien van planken, divers groenonderhoud plegen en nog veel meer. De koffie staat om 13 uur klaar en we hopen op veel hulp.
Stem op Jeugdland!!!!
Ben je lid van de Rabobank? Dan kun je Jeugdland helpen door op ons te stemmen. Elke stem is geld waard want de totale pot wordt verdeeld over alle goede doelen. Jeugdland wil graag een nieuwe versterker kopen van de opbrengst zodat we tijdens evenementen gezellig muziek kunnen draaien dus kijk op https://www.raboportaal.nl/…/clubkas-campa…/mainmenu/stemmen en kies bij regio Nieuw-Vennep en stem. Alvast bedankt!!!
Medewerkers en vrijwilligers op Jeugdland  
Kinderen die op Jeugdland komen spelen zijn in vertrouwde handen. Alle medewerkers en vrijwilligers hebben een verklaring omtrent het gedrag. De medewerkers hebben allemaal een afgeronde studie zoals pedagogiek, pabo, sociaal pedagogisch werk of sociaal pedagogisch hulpverlener op zak of studeren hier voor. Tevens is er altijd iemand aanwezig met een BHV diploma (bedrijfs hulpverlener diploma). Dit BHV diploma omvat EHBO en brandbestrijding en wordt jaarlijks herhaald.

Nieuwe medewerker begonnen
Sinds een aantal weken is Lily als kinderwerker op Jeugdland begonnen. Lily stelt zichzelf hieronder voor. We wensen Lily veel plezier.
Hoi, ik ben Lily, 19 jaar en ik studeer criminologie. Ik zal voornamelijk op vrijdagen en zaterdagen komen werken op Jeugdland.

Hulp voor de balie gezocht!!!
Jeugdland is op zoek naar hulp aan de balie. Aan de balie melden kinderen zich, wordt gereedschap uitgeleend en verkopen we ijs en chips. We zijn op zoek naar mensen die een keer een woensdag of vrijdag of deel daarvan (bijvoorbeeld 2 uurtjes) willen helpen. Ook in de vakanties kunnen we wel wat hulp gebruiken. Jeugdland draait op een hecht en gezellig team van vaste krachten en vrijwilligers. Samen maken ze van Jeugdland een geweldige plaats om te spelen. Meld je aan of attendeer anderen op deze mogelijkheid.

Bestuurslid gezocht!!!
Jeugdland is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Als bestuurslid kom je enkele malen per jaar bijeen met de beheerder van Jeugdland en bepaal je het beleid van Jeugdland.  Je hebt ook zelf taken bv contact met gemeente, aanvragen offertes, enz. We zoeken iemand met passie voor Jeugdland die het leuk vind een steentje bij te dragen. Kijk voor alle info op bestuurslid gezocht

Hut van de maand
Ook deze maand heeft het team van Jeugdland een hut van de maand gekozen. Je wordt hut van de maand door een hele mooie, bijzondere of op een andere manier speciale hut te hebben. Als je hut van de maand wordt, hoor je dat van Jeugdland en krijg je de enige echte Gouden Spijker uitgereikt. Tevens komt je naam op het Hut van de maand bord in het gebouw te staan.

De Hut van de Maand is deze keer de hut van Tienke, Gil, Shenna en Lotte omdat ze na de hockey nog snel even naar Jeugdland kwamen en in korte tijd een mmoi begin van een hut bouwden. Gefeliciteerd!!!

Nieuwe Jeugdland strip
Ook deze maand laten we weer een strip zien die Nienke heeft gemaakt. Geniet ervan!

Recent Posts