Home

Welkom op de website van Jeugdland Nieuw-Vennep
Hieronder vind je het laatste nieuws van Jeugdland Nieuw-Vennep.
Deze nieuwtjes worden (inclusief alle activiteiten van de maand) als nieuwsbrief elke maand verstuurt naar iedereen die hier prijs op stelt.

Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen

Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op verzenden.

Krijg je een foutmelding?
Klik dan hier om je aan te melden

Volg Jeugdland via Facebook en wees snel op de hoogte van activiteiten en bijzonderheden.

Koffie, thee en kanjer stroopwafels
zijn verkrijgbaar voor 0,50 euro. 

Kinderfeestje te vieren? 

Kijk op Wat kun je doen op Jeugdland voor de mogelijkheden.

Zaterdag 9 februari filmavond op Jeugdland
Na het succes van de vorige filmavonden organiseert Jeugdland op zaterdag 9 februari weer een filmavond. We draaien een geweldig leuke tekenfilm op een megagroot doek. Welke film dit is zie je op de poster die op Jeugdland hangt. De entree is 2 euro inclusief popcorn en glaasje fris in de pauze. De zaal is gaat open om 18.30 uur en de film start om 18.45 uur. Om 20.30 uur is de film afgelopen. Kaartjes zijn op de avond zelf verkrijgbaar of vooraf aan de balie van Jeugdland. Deze film is voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Nieuwjaarsfik op Jeugdland groot succes
Op zaterdag  12 januari van 18.00 uur tot 20.00 uur was op Jeugdland de traditionele Nieuwjaarsfik. Meer dan 200 kinderen, ouders en vrijwilligers kwamen genieten van het lekkere warme kampvuur dat gestookt werd door de mensen van stichting Paraat. Ook de chocomel, patat en broodjes worst vonden de meeste mensen erg lekker. Om 19 uur stond ineens Gaston op Jeugdland. Hij beweerde een held te zijn die allerlei dingen kon zoals op zijn handen staan en over een onzichtbare draad balanceren. Toen Marjolein de hulp van Gaston nodig had bleek hij bang voor het donker en verdween snel. Gelukkig hebben de kinderen geholpen met het zoeken van een antiek horloge dat door Marjolein verloren was. Jeugdland wil stichting Paraat en alle medewerkers en vrijwilligers die hebben meegholpen op deze dag ontzettend bedanken. Volgend jaar is er op zaterdag 11 januari weer een Nieuwjaarsfik.
Voor meer foto’s van de Nieuwjaarsfik kijk je op fotogalerij

Nieuwe vrijwilliger begonnen
Sinds een aantal weken is Tristan als vrijwilliger op Jeugdland begonnen. We wensen hem veel plezier.

Bestuurslid gezocht!!!
Jeugdland is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Als bestuurslid kom je enkele malen per jaar bijeen met de beheerder van Jeugdland en bepaal je het beleid van Jeugdland.  Je hebt ook zelf taken bv contact met gemeente, aanvragen offertes, enz. We zoeken iemand met passie voor Jeugdland die het leuk vind een steentje bij te dragen. Kijk voor alle info op bestuurslid gezocht

Hut van de maand
Ook deze maand heeft het team van Jeugdland een hut van de maand gekozen. Je wordt hut van de maand door een hele mooie, bijzondere of op een andere manier speciale hut te hebben. Als je hut van de maand wordt, hoor je dat van Jeugdland en krijg je de enige echte Gouden Spijker uitgereikt. Tevens komt je naam op het Hut van de maand bord in het gebouw te staan.

De Hut van de Maand is deze keer de hut van Tienke, Gil, Shenna en Lotte omdat ze na de hockey nog snel even naar Jeugdland kwamen en in korte tijd een mmoi begin van een hut bouwden. Gefeliciteerd!!!

Nieuwe Jeugdland strip
Ook deze maand laten we weer een strip zien die Nienke heeft gemaakt. Geniet ervan!

Recent Posts