Home

Welkom op de website van Jeugdland Nieuw-Vennep
Hieronder vind je het laatste nieuws van Jeugdland Nieuw-Vennep.
Deze nieuwtjes worden (inclusief alle activiteiten van de maand) als nieuwsbrief elke maand verstuurt naar iedereen die hier prijs op stelt.

Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen

Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op verzenden.

Krijg je een foutmelding?
Klik dan hier om je aan te melden

Volg Jeugdland via Facebook en wees snel op de hoogte van activiteiten en bijzonderheden.

Koffie, thee en kanjer stroopwafels
zijn verkrijgbaar voor 0,50 euro. 

Elke dag een leuke activiteit. Kijk op openingtijden en activiteiten

Kinderfeestje te vieren? 

Kijk op Wat kun je doen op Jeugdland voor de mogelijkheden.

Techniekdag zaterdag 21 september met Technobiel
Op zaterdag 21 september is er op Jeugdland van 13.00 tot 17.00 uur de jaarlijkse energie-solar en techniekdag. Er komt een speciale vrachtwagen met heel veel leuke techniek proeven die je zelf mag uitvoeren. Ook in het clubgebouw van Jeugdland worden van 14.00 tot 16.00 uur allerlei proefjes met techniek en (zonne)energie gedaan, zoals een hoopje peper en zout scheiden, een waterorgel maken, rijstkorrels laten dansen, met onzichtbare inkt schrijven, proefjes met zonnepanelen en nog veel meer. Ben jij ook geintresseerd in techniek? Kom dan op zaterdag 21 september naar Jeugdland en neem je vrienden mee. We zoeken nog ouders die bij een activiteit willen helpen. Laat het even weten als je komt.

Burendag zaterdag 28 september
Op zaterdag 28 september is het burendag. We starten om 12.30 met een lunch. Daarna gaan we allerlei klussen uitvoeren. Je kunt dan denken aan de belevingstuin en insectenhotel opknappen, de houtopslag voorzien van een dak en nog vele andere klussen. Wil je meehelpen geef je dan op via jeugdlandnv@gmail.com of bel 0252-620844 zodat we genoeg broodjes voor de lunch kunnen kopen.

Nieuw kinderfeestje mogelijk
Zoals je waarschijnlijk al weet kun je geweldige kinderfeestjes op Jeugdland vieren. Je kunt spelen, hutten bouwen, cakejes versieren, pannekoeken/poffertjes bakken en lasergamen. We hebben vanaf nu nog een geweldig leuke activiteit die je kunt doen. Codekraker, dit lijkt op de populaire escaperooms maar zijn voor kinderen veel leuker want je zit niet opgesloten. Je krijgt bij dit spel allerlei puzzels, opdrachten, raadsels die je moet oplossen. Heb je het antwoord goed dan krijg je een code waarmee een kistje opent. In het kistje zit de volgende opdracht, enz. Als je alle opdrachten gedaan hebt krijg je beloning en certificaat. Meedoen kan vanaf 6 jaar en maximaal 8 kinderen. Kosten zijn 7,50 per kind. Opgeven kan alleen per telefoon op 0252-620844. Deze activiteit duurt ongeveer 45 minuten.

Help Jeugdland een geweldig 10 jarig feest te organiseren
Ben je lid van de Rabobank? Dan kun je Jeugdland helpen. Alle leden van de Rabobank kunnen vanaf 27 september t/m 11 oktober stemmen op hun favoriete goede doel. Elke stem levert een bedrag op. Met de opbrengst willen we in de zomer van 2020 een groots feest organiseren omdat Jeugdland dan 10 jaar bestaat. Via deze link kun je je stem aan Jeugdland geven
Alvast bedankt!!!

Help Jeugdland aan nieuwe skelters
Jeugdland is nu 9 jaar open en een aantal skelters zijn door het intensieve gebruik aan vervanging toe. In samenwerking met Jantje Beton willen we voor een nieuwe skelter geld ophalen. We hopen dat veel mensen Jeugdland hiermee willen steunen en een bijdrage willen leveren. Via deze link kun je doneren. Zoek op Jeugdland Nieuw-Vennep.
Alvast bedankt!!!

Hut van de maand
Ook deze maand heeft het team van Jeugdland een hut van de maand gekozen. Je wordt hut van de maand door een hele mooie, bijzondere of op een andere manier speciale hut te hebben. Als je hut van de maand wordt, hoor je dat van Jeugdland en krijg je de enige echte Gouden Spijker uitgereikt. Tevens komt je naam op het Hut van de maand bord in het gebouw te staan.

De Hut van de Maand is deze keer de hut van Selina en Alysha omdat ze voor de eerste keer een hut bouwen. Gefeliciteerd!!!

Bestuurslid gezocht!!!
Jeugdland is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Als bestuurslid kom je elke maand bijeen al dan niet met de beheerder van Jeugdland en bepaal je het beleid van Jeugdland. Kijk voor alle info op bestuurslid gezocht

Nieuwe Jeugdland strip
Ook deze maand laten we weer een strip zien die Nienke heeft gemaakt. Geniet ervan!

Recent Posts