Home

Welkom op de website van Jeugdland Nieuw-Vennep
Hieronder vind je het laatste nieuws van Jeugdland Nieuw-Vennep.
Deze nieuwtjes worden (inclusief alle activiteiten van de maand) als nieuwsbrief elke maand verstuurt naar iedereen die hier prijs op stelt.

Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen

Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op verzenden.

Krijg je een foutmelding?
Klik dan hier om je aan te melden

Volg Jeugdland via Facebook en wees snel op de hoogte van activiteiten en bijzonderheden.

Koffie, thee en kanjer stroopwafels
zijn verkrijgbaar voor 0,50 euro. 

Elke dag een leuke activiteit. Kijk op openingtijden en activiteiten

Kinderfeestje te vieren? 

Kijk op Wat kun je doen op Jeugdland voor de mogelijkheden.

Huttenbouw drie daagse groot succes
De huttenbouw drie daagse van 29 april t/m 1 mei was een groot succes. Na de officiële opening door de Koningin van Nieuw-Vennep gingen alle kinderen meteen aan de slag met de bouw van de mooiste hutten. DJ Bradley verzorgde de muziek dus dat was swingen. In de ochtend hebben sommige ouders geholpen met de hut.  Vele mooie hutten zijn gebouwd maar er kan er maar 1 de enige echte Jeugdland Huttenbouw driedaagse hamer winnen. De winnaars zijn het groepje van Tobias, Wytse, Pascal, Dion, Jaco en Koen, huttenbouwgroepsnaam de Boyz. Ze hebben een grote en stevige hut gebouwd door goed met elkaar samen te werken. Heel hartelijk gefeliciteerd. Kun je geen genoeg krijgen van bouwen dan kan je gewoon naar Jeugdland blijven komen want hutten bouwen, dat kan bij Jeugdland het hele jaar door!!! Volgend jaar is er weer een huttenbouw driedaagse. Voor meer foto’s kijk je op de site.

Nieuwe vrijwilliger begonnen
Sinds een aantal weken is Anja als vrijwilliger op Jeugdland begonnen. Anja stelt zichzelf hieronder voor. We wensen haar veel plezier.

Ik ben Anja Zuiderduin. Sinds maart 2019 doe ik baliewerkzaamheden bij Jeugdland op woensdagmiddag. Ik woon al ruim 45 jaar in Nieuw-Vennep. Ben 65 jaar, getrouwd en heb 2 zoons, 2 schoondochters en 4 kleinzoons van 12, 9, 6 en 4 jaar. Mijn hobby’s zijn fietsen, zwemmen en aqua-spinning (fietsen in het water). Vind het leuk om met kinderen om te gaan en daarom heb ik mij aangemeld bij Jeugdland als vrijwilligster.

Hut van de maand
Ook deze maand heeft het team van Jeugdland een hut van de maand gekozen. Je wordt hut van de maand door een hele mooie, bijzondere of op een andere manier speciale hut te hebben. Als je hut van de maand wordt, hoor je dat van Jeugdland en krijg je de enige echte Gouden Spijker uitgereikt. Tevens komt je naam op het Hut van de maand bord in het gebouw te staan.

De Hut van de Maand is deze keer de hut van Selina en Alysha omdat ze voor de eerste keer een hut bouwen. Gefeliciteerd!!!

Bestuurslid gezocht!!!
Jeugdland is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Als bestuurslid kom je elke maand bijeen al dan niet met de beheerder van Jeugdland en bepaal je het beleid van Jeugdland. Kijk voor alle info op bestuurslid gezocht

Nieuwe Jeugdland strip
Ook deze maand laten we weer een strip zien die Nienke heeft gemaakt. Geniet ervan!

Recent Posts