Home

Welkom op de website van Jeugdland Nieuw-Vennep
Hieronder vind je het laatste nieuws van Jeugdland Nieuw-Vennep.
Deze nieuwtjes worden (inclusief alle activiteiten van de maand) als nieuwsbrief elke maand verstuurt naar iedereen die hier prijs op stelt.

Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen

Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op verzenden.

Krijg je een foutmelding?
Klik dan hier om je aan te melden

Volg Jeugdland via Facebook en wees snel op de hoogte van activiteiten en bijzonderheden.

Koffie, thee en kanjer stroopwafels
zijn verkrijgbaar voor 0,50 euro. 

Kinderfeestje te vieren? 

Kijk op Wat kun je doen op Jeugdland voor de mogelijkheden.

Nachtje slapen spannend verlopen
Op vrijdag 6 juli was het nachtje slapen op Jeugdland. Nadat we samen heerlijke soep gemaakt hadden gingen we een spannend spel doen. Natuurlijk hebben we ook een kampvuur gehouden waarbij we liedjes gezongen hebben en marshmallows geroosterd hebben. Toen hoorden we in de verte trommelgeluiden. Die kwamen van het opperhoofd die op de Indianendag vergeten was een ritueel uit te voeren. Nadat de kinderen samen met hem dit alsnog gedaan hadden kregen de kinderen als bedankje een mooi amulet mee. Voor meer foto’s kijk je op de site
Jeugdland 2 weken extra open in zomervakantie
Jeugdland is de eerste en laatste week van de zomervakantie extra open. Van maandag 23 juli tot en met zaterdag 28 juli zijn we elke dag open van 10.00 tot 17.30 uur.  Vanaf zaterdag 28 juli 17.00 uur is Jeugdland dicht. De medewerkers en vrijwilligers gaan dan genieten van hun welverdiende vakantie. Jeugdland gaat weer open op maandag 27 augustus om 10 uur. Van maandag 27 augustus t/m zaterdag 1 september is Jeugdland extra open van 10.00 tot 17.30 uur. Elke dag is er een leuke activiteit zoals op maandag 23 juli cupcakes versieren en op donderdag 26 juli waterballonnen gevecht.

Nieuwe medewerker begonnen
Sinds een aantal weken is Lily als kinderwerker op Jeugdland begonnen. Lily stelt zichzelf hieronder voor. We wensen Lily veel plezier.
Hoi, ik ben Lily, 19 jaar en ik studeer criminologie. Ik zal voornamelijk op vrijdagen en zaterdagen komen werken op Jeugdland.

Hulp voor de balie gezocht!!!
Jeugdland is op zoek naar hulp aan de balie. Aan de balie melden kinderen zich, wordt gereedschap uitgeleend en verkopen we ijs en chips. We zijn op zoek naar mensen die een keer een woensdag of vrijdag of deel daarvan (bijvoorbeeld 2 uurtjes) willen helpen. Ook in de vakanties kunnen we wel wat hulp gebruiken. Jeugdland draait op een hecht en gezellig team van vaste krachten en vrijwilligers. Samen maken ze van Jeugdland een geweldige plaats om te spelen. Meld je aan of attendeer anderen op deze mogelijkheid.

Bestuurslid gezocht!!!
Jeugdland is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Als bestuurslid kom je enkele malen per jaar bijeen met de beheerder van Jeugdland en bepaal je het beleid van Jeugdland.  Je hebt ook zelf taken bv contact met gemeente, aanvragen offertes, enz. We zoeken iemand met passie voor Jeugdland die het leuk vind een steentje bij te dragen. Kijk voor alle info op bestuurslid gezocht

Hut van de maand
Ook deze maand heeft het team van Jeugdland een hut van de maand gekozen. Je wordt hut van de maand door een hele mooie, bijzondere of op een andere manier speciale hut te hebben. Als je hut van de maand wordt, hoor je dat van Jeugdland en krijg je de enige echte Gouden Spijker uitgereikt. Tevens komt je naam op het Hut van de maand bord in het gebouw te staan.

De Hut van de Maand is deze keer de hut van Tienke, Gil, Shenna en Lotte omdat ze na de hockey nog snel even naar Jeugdland kwamen en in korte tijd een mmoi begin van een hut bouwden. Gefeliciteerd!!!

Nieuwe Jeugdland strip
Ook deze maand laten we weer een strip zien die Nienke heeft gemaakt. Geniet ervan!

Recent Posts