Home

Welkom op de website van Jeugdland Nieuw-Vennep
Hieronder vind je het laatste nieuws van Jeugdland Nieuw-Vennep.
Deze nieuwtjes worden (inclusief alle activiteiten van de maand) als nieuwsbrief elke maand verstuurt naar iedereen die hier prijs op stelt.

Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen

Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op verzenden.

Krijg je een foutmelding?
Klik dan hier om je aan te melden

Volg Jeugdland via Facebook en wees snel op de hoogte van activiteiten en bijzonderheden.

Koffie, thee en kanjer stroopwafels
zijn verkrijgbaar voor 0,50 euro. 

Kinderfeestje te vieren? 

Kijk op Wat kun je doen op Jeugdland voor de mogelijkheden.

Beheerder Jeugdland Hoofddorp gezocht

Jeugdland is op zoek naar een beheerder voor Jeugdland Hoofddorp. Kijk op beheerder gezocht voor alle info.

Jeugdland in meivakantie extra open vanaf 10.00 uur
Van maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei is Jeugdland extra open vanaf 10.00 uur tot 17.30 uur. Ook op donderdag 10 mei is Jeugdland extra open vanaf 10 uur. Er wordt elke dag een leuke activiteit georganiseerd, zoals op donderdag 3 mei kokosbollen maken. Je mag natuurlijk ook je hut mooier maken, lekker skelteren of het pontje uitproberen. Ook als het iets minder mooi weer is kun je heerlijk op Jeugdland spelen. Lekker in de binnenzandbak, knutselen, tafeltennis, pingpong, keyboard, lekker lezen en nog veel meer. Let op: op Bevrijdingsdag zaterdag 5 mei is Jeugdland gesloten

Huttenbouw 3-daagse 30 april t/m 3 mei
Het is bijna zover. De tweede Jeugdland Huttenbouw Driedaagse gaat bijna beginnen. De opening is op maandag om 10.30 uur en wordt gedaan door de directeur van basisschool het Palet. Iedereen is uitgenodigd, de koffie staat klaar. Tijdens deze driedaagse kun je eens uitproberen hoe leuk je eigen hut bouwen is. Iedereen mag deze drie dagen lang naar Jeugdland komen en bouwen ook als je geen pas hebt. Er is elke dag muziek op het huttenbouw terrein verzorgt door DJ Bradley. Elke dag is er van 10 tot 12 uur de cursus “Hoe bouw ik een hut?”. Je mag ook, als je dat wilt, tot 12 uur met je vader, moeder, opa of oma aan je hut bouwen. Zo kunnen ze je een beetje op weg helpen. Elke dag krijg je in je hut iets lekkers zoals een pannenkoek en is er een activiteit om je hut nog leuker te maken zoals een vlag voor je hut maken. Op woensdag mogen je ouders je hut komen bewonderen. Er wordt dan ook de beste. mooiste, meest bijzondere hut uitgekozen.  Wil je na deze 3 dagen verder bouwen dan kan dat natuurlijk. Je ouders vragen dan aan de balie een bouwpas aan.

Scholen en BSO kunnen ook naar Jeugdland 
Veel kinderen komen naar Jeugdland alleen of met een vriendje. Lekker hutten bouwen en knutselen. Maar wist je dat ook scholen en buiten schoolse opvang naar Jeugdland kunnen komen?  Dit kan voor scholen in overleg ook buiten de reguliere openingstijden. We zouden het leuk vinden als je op de school of BSO van je kind verteld wat voor een geweldige plek Jeugdland is. Hoe meer kinderen naar Jeugdland komen hoe gezelliger het is. Op onze site staat het kopje BSO en scholen welkom met daarin alle info voor scholen en BSO. Ook vind je daar een filmpje van de dag waarop basisschool de Boog onze gast was. Alvast bedankt voor de moeite.

Zooltjes bij het huttenbouwen
Jeugdland is natuurlijk geweldig om hutten te bouwen en natuurlijk doe je voorzichtig. Toch kan je per ongeluk in een spijker gaan staan. Er zijn speciale zooltjes te koop die hiertegen beschermen. Ze zijn gemaakt van Kevlar (hier worden ook kogelvrije vesten van gemaakt) en houden spijkers gegarandeerd tegen. Op Jeugdland kun je deze zolen kopen voor 10 euro per set. Wil je ze zelf bestellen? dat kan ook. Je betaald dan 9,50 per set en 3,50 verzendkosten. Kijk op www.veiligevoeten.nl

Nieuwe medewerker begonnen
Sinds kort werkt Phylicia op Jeugdland. Ze stelt zichzelf hier voor. We wensen Phylicia veel succes met haar werk op Jeugdland.


Hoi, ik ben Phylicia. Ik ben 17 jaar oud en momenteel zit ik nog op school voor mijn havo diploma. Hierna wil ik graag een opleiding doen in de zorg voor tieners/jongeren, vandaar dat werken bij Jeugdland goed past bij mijn toekomstplannen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om veel te sporten en dit doe ik dan ook bijna dagelijks.

 

Er staat een regenton bij Jeugdland
Zoals jullie wellicht al hebben opgemerkt is er onlangs een mooie grote regenton geïnstalleerd bij Jeugdland. NMCX Centrum voor Duurzaamheid heeft ons deze regenton cadeau gegeven en we zijn er uiteraard erg blij mee! We kunnen het regenwater dat we hiermee opvangen nuttig gebruiken bijvoorbeeld voor de moestuin.

Hulp voor de balie gezocht!!!
Jeugdland is op zoek naar hulp aan de balie. Aan de balie melden kinderen zich, wordt gereedschap uitgeleend en verkopen we ijs en chips. We zijn op zoek naar mensen die een keer een woensdag of vrijdag of deel daarvan (bijvoorbeeld 2 uurtjes) willen helpen. Ook in de vakanties kunnen we wel wat hulp gebruiken. Jeugdland draait op een hecht en gezellig team van vaste krachten en vrijwilligers. Samen maken ze van Jeugdland een geweldige plaats om te spelen. Meld je aan of attendeer anderen op deze mogelijkheid.

Hut van de maand
Ook deze maand heeft het team van Jeugdland een hut van de maand gekozen. Je wordt hut van de maand door een hele mooie, bijzondere of op een andere manier speciale hut te hebben. Als je hut van de maand wordt, hoor je dat van Jeugdland en krijg je de enige echte Gouden Spijker uitgereikt. Tevens komt je naam op het Hut van de maand bord in het gebouw te staan.

De Hut van de Maand is deze keer de hut van Tienke, Gil, Shenna en Lotte omdat ze na de hockey nog snel even naar Jeugdland kwamen en in korte tijd een mmoi begin van een hut bouwden. Gefeliciteerd!!!

Nieuwe Jeugdland strip
Ook deze maand laten we weer een strip zien die Nienke heeft gemaakt. Geniet ervan!

Recent Posts