Home

Welkom op de website van Jeugdland Nieuw-Vennep
Hieronder vind je het laatste nieuws van Jeugdland Nieuw-Vennep.
Deze nieuwtjes worden (inclusief alle activiteiten van de maand) als nieuwsbrief elke maand verstuurt naar iedereen die hier prijs op stelt. Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen? Vul dan je voornaam en E-mailadres in en klik op verzenden.
Koffie, thee en kanjer stroopwafels zijn verkrijgbaar voor 0,50 euro.

Volg Jeugdland via Facebook en wees snel op de hoogte van activiteiten en bijzonderheden

Kinderfeestje te vieren?
Kijk op Wat kun je doen op Jeugdland voor de mogelijkheden.
Jeugdland in kerstvakantie extra open vanaf 10.00 uur met Heel Jeugdland Bakt
In de kerstvakantie van dinsdag 27 december t/m zaterdag 7 januari is Jeugdland extra open van 10.00 uur t/m 17.30 uur. In deze 2 weken is het elke dag Heel Jeugdland Bakt. Op alle dagen in de kerstvakantie dat  Jeugdland open is worden er 2 speciale bak of kook activiteiten gedaan.
Dit varieert van speculaas maken, pizza maken, aardbeientaartjes maken, visburger maken en nog veel meer. Kijk op activiteiten voor alle mogelijkheden. Je krijgt een echte koksmuts op en gaat lekker aan de slag.
Je kan je voor 1 of meerdere bak activiteiten aan de balie opgeven (niet per mail of telefoon). De kosten zijn 1.50 euro per activiteit.
Elke dag kiezen we de Chef van de Dag. Dit is het kind dat de meest originele, bijzondere of verrassende lekkernij heeft bereid. De naam en foto van de chef van de dag maken we elke dag bekend op de facebookpagina van Jeugdland. Ook kan je natuurlijk verder aan je hut bouwen of lekker warm binnen knutselen. Kijk voor het volledige overzicht verderop in deze nieuwsbrief of op de site.
Let op: eerste en tweede Kerstdag, 31 december en nieuwjaarsdag is Jeugdland gesloten.
Kinderwerker gezocht
Jeugdland heeft 2 vacatures voor de functie van kinderwerker voor de woensdagen en voor 2 zaterdagen  per maand. Vind je het leuk om met kinderen te werken en houd je van aanpakken kijk dan op de site voor alle info.
Nieuwe medewerker begonnen
Sinds een aantal weken is Bastiaan als kinderwerker op Jeugdland begonnen. Bastiaan stelt zichzelf hieronder voor. We wensen hem veel plezier.
Hallo ik ben Bastiaan en per 20 oktober werkzaam als kinderwerker bij Jeugdland Nieuw Vennep (daarvoor was ik er al als vrijwilliger werkzaam)
Mijn hobby is houtbewerking en ik werk veel met boomstammen die ik om tover tot potjes, balpennen fluiten en andere ronde dingen. Tot ziens op Jeugdland.

Bestuurslid Jeugdland gezocht
Jeugdland draait voor het overgrote deel op vrijwilligers. Samen met de medewerkers zorgen zij ervoor dat de kinderen heerlijk kunnen spelen. Het bestuur van Jeugdland is op zoek naar mensen die het leuk vinden om in het bestuur plaats te nemen. Als bestuurslid kom je ongeveer 5 keer per jaar bijeen samen met de beheerders van Jeugdland. Als bestuurslid heb je ook eigen taken en actiepunten bijvoorbeeld contact met gemeente of technische zaken. Meer info vind je op bestuursleden gezocht.


Hulp voor de balie gezocht!!!
balie
Jeugdland is op zoek naar hulp aan de balie. Aan de balie melden kinderen zich, wordt gereedschap uitgeleend en verkopen we ijs en chips. We zijn op zoek naar mensen die een keer een woensdag of vrijdag of deel daarvan (bijvoorbeeld 2 uurtjes) willen helpen. Ook in de vakanties kunnen we wel wat hulp gebruiken. Jeugdland draait op een hecht en gezellig team van vaste krachten en vrijwilligers. Samen maken ze van Jeugdland een geweldige plaats om te spelen. Meld je aan of attendeer anderen op deze mogelijkheid.


Hut van de maand
Ook deze maand heeft het team van Jeugdland een hut van de maand gekozen. Je wordt hut van de maand door een hele mooie, bijzondere of op een andere manier speciale hut te hebben. Als je hut van de maand wordt, hoor je dat van Jeugdland en krijg je de enige echte Gouden Spijker uitgereikt. Tevens komt je naam op het Hut van de maand bord in het gebouw te staan.

De Hut van de Maand is deze keer de hut van Aaik en Boyke omdat ze zelfs toen het minder mooi weer was toch doorbouwden. Gefeliciteerd!!!

 

Nieuwe Jeugdland strip
Ook deze maand laten we weer een strip zien die Nienke heeft gemaakt.
Klik op de strip om te vergroten. Geniet ervan!

Recent Posts