Home

Corona update:
Jeugdland in ieder geval tot 6 april gesloten

Ook Jeugdland volgt de richtlijnen van de Nederlandse overheid omtrent het coronavirus, daarom hebben wij besloten om Jeugdland in ieder geval tot 6 april te sluiten. Alle activiteiten en feestjes worden geannuleerd. Hiermee volgen wij ook het advies van de NUSO, de landelijke speeltuinvereniging.
https://www.nuso.nl/artikel/corona/

Natuurlijk waren wij liever open gebleven, maar dat gaat helaas niet. We hopen op jullie begrip en zien jullie graag weer terug op Jeugdland als de maatregelen zijn ingetrokken.

Team Jeugdland

Uitstel NL Doet op Jeugdland Nieuw-Vennep

Beste vrijwilligers,

Vanwege Corona heeft het Oranje Fonds alle deelnemende organisaties gevraagd om NL Doet uit te stellen. Ook wij vinden het niet verantwoord om aanstaande zaterdag met een grote groep mensen te gaan klussen. Daarom stellen wij NL Doet op Jeugdland Nieuw-Vennep uit tot nog te bepalen datum later dit jaar.
Wij zijn heel erg blij dat jullie je aangemeld hebben en hopen dat we later dit jaar weer op jullie hulp kunnen rekenen. Zodra we een nieuwe datum hebben vastgesteld zullen we contact opnemen.
Ook buiten NL Doet zijn jullie natuurlijk van harte welkom, op Jeugdland is altijd wel een klusje te doen.

Fietsverlichting
Beste ouders, graag jullie aandacht voor het volgende. Het wordt vroeg donker en veel kinderen fietsen alleen naar huis als ze bij ons gespeeld hebben. Het valt ons op dat veel kinderen geen licht op hun fiets hebben of het licht niet aanzetten. Dat levert gevaarlijke situaties op.

Kunt u dit met uw kind bespreken en de fietsverlichting controleren? Dan kunnen onze medewerkers met een gerust hart naar huis.

Kinderfeestje te vieren? 

Kijk op Wat kun je doen op Jeugdland voor de mogelijkheden.

Bestuurslid gezocht!!!
Jeugdland is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Als bestuurslid kom je elke maand bijeen al dan niet met de beheerder van Jeugdland en bepaal je het beleid van Jeugdland. Kijk voor alle info op bestuurslid gezocht

Nieuwe Jeugdland strip
Ook deze maand laten we weer een strip zien die Nienke heeft gemaakt. Geniet ervan!

Nieuwsbrief van Jeugdland Nieuw-Vennep
Op deze pagina vindt je het nieuws van Jeugdland Nieuw-Vennep.
Deze nieuwtjes worden (inclusief alle activiteiten van de maand) als nieuwsbrief elke maand verstuurd naar iedereen die hier prijs op stelt

Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen

Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op verzenden.

Krijg je een foutmelding?
Klik dan hier om je aan te melden

Volg Jeugdland via Facebook en wees snel op de hoogte van activiteiten en bijzonderheden!

Recent Posts