Home

Welkom op de website van Jeugdland Nieuw-Vennep
Hieronder vind je het laatste nieuws van Jeugdland Nieuw-Vennep.
Deze nieuwtjes worden (inclusief alle activiteiten van de maand) als nieuwsbrief elke maand verstuurt naar iedereen die hier prijs op stelt.

Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen

Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op verzenden.

Krijg je een foutmelding?
Klik dan hier om je aan te melden

Volg Jeugdland via Facebook en wees snel op de hoogte van activiteiten en bijzonderheden.

Koffie, thee en kanjer stroopwafels
zijn verkrijgbaar voor 0,50 euro. 

Kinderfeestje te vieren? 

Kijk op Wat kun je doen op Jeugdland voor de mogelijkheden.

Jeugdland Got Talent
Op 13 april 2019 om 13.00 uur organiseert Jeugdland Nieuw-Vennep een talentenshow. Op deze middag kun jij naar Jeugdland komen met je vriendjes en vriendinnetjes om jouw talent te komen laten zien. Kun je dansen, zingen, een goocheltruc of iets anders? Geef je voor 30 maart op en laat je kunsten zien!!!  De muziek wordt door DJ Bradley verzorgt met onze nieuwe muziekinstallatie. Wil je meedoen? kom je dan inschrijven op Jeugdland bij de balie. Let op: inschrijven kan tot 30 maart.
NL-Doet dag succes
Op zaterdag 16 maart was het ook bij Jeugdland NL-Doet dag. Ondanks het iets minder mooie weer hebben vele vrijwilligers waaronder de brandweer uit Nieuw-Vennep geholpen met het schilderen van de vloer, het opruimen van het huttenbouwdorp, het maken van een houtopslag en vele andere klussen. De Jumbo verraste deze dag met heerlijke koeken bij de koffie. We willen alle mensen die hebben bijgedragen aan deze dag ontzettend bedanken voor hun inzet. Wil je ook (af en toe) helpen? Kijk dan op de site wat je kunt doen.
Nieuwe watertafel geplaatst
Jeugdland is continu bezig met het verbeteren van het grote terrein. Daarom hebben we recent de watertafel vervangen die in de zandbak staat. We hebben nu een hele mooie RVS watertafel met een splinternieuwe waterpomp. Hiermee kun je heerlijk met water en zand spelen. We nodigen iedereen uit om de watertafel uit te komen proberen.
Medewerker gezocht
Jeugdland heeft een vacature voor een medewerker op de zaterdag. In de vakanties ben je de een aantal dagen beschikbaar. Deze bijbaan is zeer geschikt voor studenten met een kindgerelateerde opleiding of mensen die een kleine bijbaan zoeken. Vind je het leuk om met kinderen te werken en houd je van aanpakken kijk dan op de site voor alle info.

Hut van de maand
Ook deze maand heeft het team van Jeugdland een hut van de maand gekozen. Je wordt hut van de maand door een hele mooie, bijzondere of op een andere manier speciale hut te hebben. Als je hut van de maand wordt, hoor je dat van Jeugdland en krijg je de enige echte Gouden Spijker uitgereikt. Tevens komt je naam op het Hut van de maand bord in het gebouw te staan.

De Hut van de Maand is deze keer de hut van Selina en Alysha omdat ze voor de eerste keer een hut bouwen. Gefeliciteerd!!!

Bestuurslid gezocht!!!
Jeugdland is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Als bestuurslid kom je enkele malen per jaar bijeen met de beheerder van Jeugdland en bepaal je het beleid van Jeugdland.  Je hebt ook zelf taken bv contact met gemeente, aanvragen offertes, enz. We zoeken iemand met passie voor Jeugdland die het leuk vind een steentje bij te dragen. Kijk voor alle info op bestuurslid gezocht

Nieuwe Jeugdland strip
Ook deze maand laten we weer een strip zien die Nienke heeft gemaakt. Geniet ervan!

Recent Posts