BSO’s en scholen welkom

BSO’s en scholen welkom

Op Jeugdland Nieuw-Vennep zijn BSO’s en scholen van harte welkom.

         Kosten:
  • BSO’s: 2 euro
  • Scholen 1,50 euro inclusief activiteit
  • Scholen alleen spelen 1,00 euro.
    Pinnen heeft onze voorkeur
Er is gratis limonade voor de kinderen. Voor scholen is het in overleg ook mogelijk op woensdag- en vrijdagochtend te komen spelen. Jeugdland is een ideale plek voor kinderen om te spelen, knutselen, te leren en te genieten.
Leerkrachten en begeleiders moeten op Jeugdland bij de kinderen blijven om actief toezicht te houden.
Elke dag is er op Jeugdland een reguliere dagelijkse activiteit voor alle kinderen. Voor deze activiteit is het niet mogelijk je van tevoren op te geven. Opgeven voor de dagelijkse activiteit is alleen mogelijk aan de balie op de dag zelf. Wil je met één van onderstaande extra activiteiten meedoen meld dit dan ruim van te voren via 0252-620844 tijdens de openingstijden of stuur een bericht via het contactformulier dan wordt met je komst rekening gehouden.
Als je alleen komt spelen tijdens de reguliere openingstijden hoef je je niet van tevoren aan te melden.
 
Omdat bij Jeugdland parkeren niet mogelijk is kun je het beste op het P+R terrein bij de eindhalte R-Net 310 parkeren. Kinderen brengen en halen is mogelijk bij de kiss en ride zone. Kijk hiervoor op kiss en ride zone.

Uiteraard is Jeugdland perfect op de fiets bereikbaar.
BSO’s kunnen met de kinderen die een speelpas hebben aan de speciale Jeugdland hut bouwen.

Wil je weten wat Jeugdland is kijk dan op Wat kun je doen op Jeugdland?

Basisschool de Boog is al eens onze gast geweest.

Wij hebben voor scholen in overleg op woensdagochtend en vrijdagochtend verschillende leuke extra activiteiten om aan te bieden.

Zeilhuttenbouw: Het maken van een hut van balken, touw en zeil. Na uitleg door een Jeugdland medewerker bouwen de kinderen onder begeleiding van de leerkrachten/ouders in groepjes een eigen hut. Hierna kunnen ze lekker in de hut spelen of het grote uitdagende terrein van Jeugdland gaan verkennen. Bij minder goed weer is natuurlijk ook het clubhuis beschikbaar met zandbak, knutselkamer, tafelvoetbal en nog veel meer. In het laatste half uurtje worden de hutten door de kinderen opgeruimd. Voor groep 4 t/m 8. Duurt ongeveer 1,5 uur. Alleen entree prijs.

Insectenhotel: De kinderen gaan een insectenhotel maken van een buis met bamboe en riet of boren met een speciale veilige kinderhandboor gaatjes in een stuk boomtak. De holle ruimtes worden door allerlei insecten gebruikt als woon-, kraam- of overwinteringskamertjes, bijvoorbeeld door sluipwespen, wilde bijen, oorwormen en spinnetjes.

Voor groep 3 t/m 8. Duurt ongeveer 1,5 uur. Alleen entree prijs.

Soep maken: In de eetbare belevingstuin staan verschillende groenten en kruiden. De kinderen halen de ingrediënten voor de soep uit de belevingstuin. Hierna gaan de kinderen de groenten wassen en alle kinderen snijden de groenten fijn. De groenten worden in de keuken gekookt door de leerkracht of ouders. De kinderen kunnen gaan spelen op Jeugdland. Als de soep klaar is krijgen de kinderen een bekertje met zelfgemaakte soep.
Voor groep 1 t/m 8. Duurt ongeveer 1,5 uur. Alleen entree prijs.

Bouwen met stokjes en kaarsen versieren.
Entree prijs + 1 euro

Ook andere ideeën zijn in overleg mogelijk. Kijk hiervoor op openingstijden en activiteiten voor suggesties.

Recent Posts