Kosten en huttenbouw

Kosten en huttenbouw
Spelen kost per kind € 2,-. Het laatste uur spelen is gratis
10 rittenkaart kost € 13,00 en is een jaar geldig vanaf de aankoop
Jaarabonnement kost € 20,00 en is een jaar geldig vanaf de aankoop
Wil je ook bouwen? Dan heb je een bouwpas nodig.
Bouwpas kost € 5,00 en is een jaar geldig vanaf de aankoop (alleen nodig als je hutten wilt bouwen)

Pinnen heeft onze voorkeur
Of met gepast kleingeld betalen. We hebben niet terug van 50 euro. We zijn erg blij met munten van 10 en 20 cent.
Voor alle kinderen staat er altijd gratis limonade klaar.

Is je financiële situatie zodanig dat je je het niet goed kunt veroorloven je kind bij ons te laten spelen, neem dan contact op met beheerder Barbara voor een passende oplossing.

Iets te vieren?
Kijk op Wat kun je doen op Jeugdland voor de mogelijkheden

 

Hutten bouwen
Wil je een huis voor jezelf? Dat kan!!! Als je 6 jaar of ouder bent mag je een hut bouwen, alleen of met je vrienden. Het gereedschap zoals hamer, zaag en breekijzer leen je van Jeugdland. Hiervoor heb je een bouwpas nodig die je voor 5 euro koopt. Deze pas is een jaar geldig. Je vader of moeder moeten wel mee om deze pas te kopen. Je kunt dan meteen een hut bouwen. Als je pas verlopen is betaal je aan de balie 5 euro voor het verlengen van je pas. Je vader of moeder hoeft niet opnieuw mee te komen. Kom je vaker bouwen? Koop dan een 10 rittenkaart of neem een abonnement. Let op: de 10 rittenkaart of abonnement is alleen voor de toegang. Een bouwpas heb je altijd nodig om te bouwen. Zorg wel voor stevige schoenen als je een hut gaat maken want er kunnen soms scherpe stukken hout of spijkers in het huttendorp liggen.

Wil je je voeten nog beter beschermen, koop dan veiligheidszooltjes. Deze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal waar ook kogelvrije vesten van gemaakt worden. Je kunt deze zooltjes bij Jeugdland kopen voor 10 euro per set. Je kunt ze ook bij www.veiligevoeten.nl  kopen. Ze kosten daar 9,50 euro per set en je betaald 3,50 verzendkosten.

Hoe werken de bouwspeelpassen?
Elke keer als je naar Jeugdland Nieuw-Vennep komt neem je de pas mee. De pas geef je aan de baliemedewerker en je betaalt de entree. Met deze pas kun je het gereedschap lenen om je hut te bouwen. Na het spelen lever je het gereedschap weer in en krijg je je pas weer terug. Heb je een bouwpas van Hoofddorp dan kan je deze pas meenemen. De pas van Hoofddorp is ook geldig op Nieuw-Vennep en andersom.

Chips, sultana en ijs
Spelen op Jeugdland kost veel energie. Daarom kunnen kinderen bij Jeugdland terecht voor een zakje chips, sultana of een ijsje. Deze kosten maar 50 cent! Je mag natuurlijk ook zelf een lekkere boterham meenemen of wat te drinken.

Recent Posts