Vrijwilligers gevraagd

Vrijwilligers gezocht!

Hulp voor de balie gezocht!!!
Jeugdland is op zoek naar hulp aan de balie. Aan de balie melden kinderen zich, wordt gereedschap uitgeleend en verkopen we ijs en chips. We zijn op zoek naar mensen die een keer een vrijdag of deel daarvan (bijvoorbeeld 2 uurtjes) willen helpen. Ook in de vakanties kunnen we wel wat hulp gebruiken. Jeugdland draait op een hecht en gezellig team van vaste krachten en vrijwilligers. Samen maken ze van Jeugdland een geweldige plaats om te spelen. Meld je aan of attendeer anderen op deze mogelijkheid.

Baliemedewerker gezocht

We zijn op zoek naar iemand die aan de balie wil helpen. Aan de balie ontvang je kinderen en ouders en verkoop je chips en ijsjes. Vooral in de vakanties kunnen we wel wat hulp gebruiken. Ook als je niet elke vakantie of maar een dagdeel tijd hebt ben je van harte welkom.

 

Klusser gezocht

Ben jij handig? En vind je het leuk om Jeugdland te helpen? Dan kun je ons helpen met het verrichten van kleine reparaties en onderhoud. Denk aan banden skelters verwisselen, houten bankjes maken, verven, enz. Ook als je incidenteel wilt helpen zijn we blij met je hulp.

 

Mensen met groene vingers gezocht

We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om gras te maaien, te snoeien en ander groene werkzaamheden uit te voeren. Ook als je incidenteel wilt helpen zijn we blij met je hulp.

Hulp activiteit scholen gezocht

We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om op woensdag en/of vrijdagochtend te helpen met het begeleiden van schoolklassen die op Jeugdland een activiteit komen doen zoals soep maken, insectenhotels maken, techniekles, enz.

Op een terrein zoals Jeugdland is er altijd wel iets te doen. Helpen bij de balie, schoonmaken, helpen bij activiteiten, onderhoud, reparatie, enz. Voor dit werk zoeken wij nog vrijwilligers die af en toe een handje kunnen helpen zodat de kinderen hier vrij kunnen blijven spelen.Ook als je incidenteel wilt helpen ben je van harte welkom!!!

Iedereen van is welkom om zijn of haar helpende hand te bieden. Je wordt ontvangen door een gastvrij team met een kopje koffie of thee. Regelmatig organiseren we voor de vrijwilligers een leuke avond met lekkers te eten en een kampvuur. Je kan er met elkaar iets leuks opbouwen, want vele handen maken licht werk!

Ben je beschikbaar, kom dan gezellig langs op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, mail via het contactformulier of bel 0252-620844

We zoeken ook nog vrijwilligers die:

  • Helpen met de activiteiten met de kinderen
  • In de vakantie helpen bij de balie/kassa
  • Willen helpen met knutselen vanaf 15 uur op woensdag en/of vrijdag
  • Het leuk vinden om schoon te maken
  • Allerlei hand en spandiensten kunnen verlenen

Bestuurslid gezocht!!!
Jeugdland is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Als bestuurslid kom je elke maand bijeen al dan niet met de beheerders van Jeugdland en bepaal je het beleid van Jeugdland.  Kijk voor alle info op bestuur gezocht

 

Recent Posts