s

Welkom op de vernieuwde website - onder constructie

Jeugdland

Hoofddorp | Nieuw-Vennep

Jeugdland

Hoofddorp | Nieuw-Vennep

Zomervakantie

Jeugdland Hoofddorp en Jeugdland Nieuw-Vennep zijn in de laatste week van de zomervakantie open  van maandag 10 augustus tot en met zaterdag 15 augustus.
Maandag t/m zaterdag 10.00 – 17.30 uur
Zondag gesloten

Bestuursleden gezocht

Wil jij je graag inzetten voor de kinderen in de Haarlemmermeer? Houd je er niet van om af te wachten, maar wil je zelf actie ondernemen? Wil je meedenken over toekomstplannen? En heb je een beetje tijd en energie over? Zet jouw talent dan in voor onze speeltuinen in Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

Wat is Jeugdland?

Jeugdland is een bouw-, speel-, doe- en ontdekplek voor kinderen van alle leeftijden. Op onze grote terreinen in Hoofddorp en Nieuw-Vennep staan verschillende speeltoestellen die uitdagen en laten ontdekken. Je kunt er spelen met water, zand, hout (hutten bouwen) en in het clubhuis kan gespeeld, geknutseld of gelezen worden.
Iedere openingsdag organiseren wij een leuke activiteit.

Onze visie

Jeugdland is een plek waar kinderen  helemaal zichzelf kunnen zijn. Bij ons is daarom een heleboel mogelijk, maar niets moet. Op Jeugdland zijn de kinderen de baas over hun eigen spel, ontwikkeling, vaardigheden en hut. Dit onder toeziend oog van medewerkers van Jeugdland en van de ouders/begeleiders van kinderen jonger dan 6 jaar. 

Activiteiten

Jeugdland Nieuw-Vennep

Jeugdland Hoofddorp

Jeugdland Hoofddorp

Redenburgsingel 100, 2135 AC Hoofddorp

Telefoon: 023 557 8880

Email: kantoor@jeugdland.net

Jeugdland Nieuw-Vennep

Getsewoudweg 2, 2151 MS Nieuw-Vennep

Telefoon: 0252 620 844

Email: jeugdlandnv@gmail.com