Maatschappelijk betrokken bestuursleden gezocht

De beide Jeugdlanden in de Haarlemmermeer bestaan inmiddels al enige tijd. Beide stichtingen worden geleid door een bestuur van enthousiaste vrijwilligers. Er is in de afgelopen tijd veel opgebouwd, eerst in Hoofddorp en later ook in Nieuw-Vennep. Er moest vanuit het niets een speeltuin neergezet worden, beheerders en kinderwerkers moesten geworven worden en uiteraard werden veel vrijwilligers begeleid voor de meest uiteenlopende taken.

Er is nog een hoop werk te verzetten. Zo is in Jeugdland Hoofddorp vernieuwing van de speeltoestellen aanstaande en wordt het terrein opgeknapt, in Nieuw-Vennep is nog ruimte voor het plaatsen van meer toestellen. Genoeg werk aan de winkel dus! Om het succesvolle verleden in de nabije toekomst een vervolg te geven, zoekt de stichting voor het bestuur daadkrachtige en gemotiveerde vrijwilligers die zelf ook wel eens de handen uit de mouwen willen steken op onze terreinen.

Momenteel bestaat het bestuur uit een voorzitter, een penningmeester/secretaris, een lid technische zaken en een algemeen lid. Het bestuur komt minstens vijfmaal per jaar afwisselend in Hoofddorp of Nieuw-Vennep bijeen, samen met de beheerders. Daarnaast hebben bestuursleden hun eigen taken en actiepunten en vergadert het bestuur meerdere keren per jaar zonder de beheerders.

Wij zijn op dit moment op zoek naar iemand die personeelszaken op zich wil nemen. De beide jeugdlanden samen hebben zo’n 12 personeelsleden in dienst. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar bestuursleden die andere taken op zich willen nemen. Bent u ge├»nteresseerd of wilt u eerst nog nadere informatie, dan kunt u contact opnemen met de secretaris van de stichting, Femke Hoogweg, via Jeugdlandhaarlemmermeer@gmail.com

Wij hopen dat u een beetje van uw vrije tijd aan dit goede doel wilt besteden en zien uit naar een samenwerking!

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Stichting Jeugdland Haarlemmermeer en Stichting Jeugdland Nieuw-Vennep