maatschappelijk betrokken bestuursleden gezocht

De beide Jeugdlanden in de Haarlemmermeer bestaan inmiddels al enige tijd en een bestuur van enthousiaste vrijwilligers heeft voor de kinderen leuke eerste jaren in het gebruik van de speelgelegenheden mogelijk gemaakt. Er is in de afgelopen tijd veel opgebouwd, eerst in Hoofddorp en later ook in Nieuw-Vennep. Er moest vanuit het niets een speeltuin neergezet worden, beheerders en kinderwerkers moesten geworven worden en uiteraard werden veel vrijwilligers begeleid voor de meest uiteenlopende taken.

Er is nog een hoop werk te verzetten. Zo is in Jeugdland Hoofddorp alweer vernieuwing van het materiaal aanstaande en in Nieuw-Vennep is nog ruimte voor het plaatsen van meer toestellen. Genoeg werk aan de winkel dus! Om het succesvolle verleden in de nabije toekomst een vervolg te geven, zoekt de stichting voor het bestuur daadkrachtige en gemotiveerde vrijwilligers.

Momenteel bestaat het bestuur uit een voorzitter, een penningmeester,  een secretaris, een lid technische zaken en een algemeen lid dat zich bezighoudt met personeelszaken. Het bestuur komt minstens vijfmaal per jaar afwisselend in Hoofddorp of Nieuw-Vennep bijeen, samen met de beheerders. Daarnaast hebben bestuursleden hun eigen taken en actiepunten. Te denken valt aan het onderhouden van contacten met de gemeente en provincie. Maar ook het (mede) ontwikkelen van plannen van aanpak met betrekking tot onderhoud of activiteiten en het invulling geven aan de visie van Jeugdland.

Binnen afzienbare termijn zullen enkele van bovengenoemde functies in het bestuur vrij komen. Bent u geïnteresseerd of wilt u eerst nog nadere informatie, dan kunt u contact opnemen met de secretaris van de stichting, Femke Hoogweg, via Jeugdlandhaarlemmermeer@gmail.com

Wij hopen dat u een beetje van uw vrije tijd aan dit goede doel wilt besteden en zien uit naar een samenwerking!

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Stichting Jeugdland