Maatschappelijk betrokken bestuursleden gezocht

De beide Jeugdlanden in de Haarlemmermeer bestaan inmiddels al enige tijd. Beide stichtingen worden geleid door een gezamenlijk bestuur van enthousiaste vrijwilligers. Er is in de afgelopen tijd veel opgebouwd, eerst in Hoofddorp en later ook in Nieuw-Vennep. Er moest vanuit het niets een speeltuin neergezet worden, beheerders en kinderwerkers moesten geworven worden en uiteraard werden veel vrijwilligers begeleid voor de meest uiteenlopende taken.

Er is nog een hoop werk te verzetten. Zo is in Jeugdland Hoofddorp aan het vernieuwen en is in Nieuw-Vennep nog ruimte voor het plaatsen van meer toestellen. Om het succesvolle verleden in de nabije toekomst een vervolg te geven, zoekt de stichting voor het bestuur daadkrachtige en gemotiveerde vrijwilligers die zelf ook wel eens de handen uit de mouwen willen steken op onze terreinen.

Momenteel bestaat het bestuur uit een voorzitter, een penningmeester/secretaris en een algemeen lid. Het bestuur komt minstens vijfmaal per jaar afwisselend in Hoofddorp of Nieuw-Vennep bijeen, samen met de beheerders. Het bestuur vergadert daarnaast meerdere keren per jaar zonder de beheerders. De bestuursleden hebben hun eigen taken en actiepunten.

Wij zijn op dit moment op zoek naar meerdere bestuursleden. Bent u geïnteresseerd of wilt u eerst nog nadere informatie, dan kunt u contact opnemen met de secretaris van de stichting, Femke Hoogweg, via Jeugdlandhaarlemmermeer@gmail.com

Wij hopen dat u een beetje van uw vrije tijd aan dit goede doel wilt besteden en zien uit naar een samenwerking!

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Stichting Jeugdland Haarlemmermeer en Stichting Jeugdland Nieuw-Vennep